Eda42_ mucizemom8 Belki de artık değişti testler 5 altını bile pozitif gösteriyor başka açıklaması olmaz insanlar daha fazla alsın diye mi bilmiyorum ki ama en doğru kan ver bugün de artık düşünme bakalım
mucizemom8 Eda42_ belki giderim canım kesinlikle çok saçmalamışlar testleri ezcanenin de gidip yüzüne tukuresim var yani illaki şikayet alıyorlardı hala satmaya devam ediyorlar 😅
mucizemom8 Eda42_ inşallah canım yani bilmiyorum tabi ki bende doktora soracağım ama bu güzel içeriği bakalım hayırlısı 🥰
mucizemom8 Eda42_ yani tahmin ettim de bazen öylesine sayılar ekleyen de var ya acaba öyle mi dedim 😅😁
Eda42_ mucizemom8 Canım ben internetten sipariş verdim şimdi 352 TL daha yüksek fiyat olanlar da vardı bu Uygun geldi inşallah şifa olsun artık
Eda42_ mucizemom8 Bu kadar yalancı olup neden satarlar ki artık artimed gibi senin kullandığın marka da yalancı oldu belli
Eda42_ Deletedmom_247 Hayırlısı olsun canım inşallah olursa da tedavi ile hemen hamile kalırsın inşallah
mucizemom8 Eda42_ şifa olsun canım evet fiyatı da uygun içeriğine göre bende önce bı kontrole gideyim inşallah o zaman alacağım 🥰
mucizemom8 Eda42_ valla şikayet varda bile çok şikayet var aritmed days doctor frely kaç kişi şikayet oluşturmuş 🤷
Deletedmom_247 Eda42_ inşallah canım benim bu rahim filmi inşallah iyi gelirde güzel haberler alırız :(
Deletedmom_247 Eda42_ folik asiti planlanan gebelikten 3 ay önce içmek gerek. ben çok daha fazla kullandım bile o yüzden içmiyorum artık. Gebelik olursa tekrar başlanabilir sıkıntı yok
Eda42_ Deletedmom_247 Anladım canım bende bu ay deneyeyim bakalım artık vesile olur rabbim nasip ettikten sonra vesile sebep ilişkisi ben inanırım hangi sebeb vesile olacağına