Mervee09 Woman15 ben verdim ama meme reddi de yaşadim emzik biberona alisan bazi bebekler anne memesini istemeyebiliyo cok ugras verdim bunla ilgili ilk cocugumda 7 ay zorla emzirdm en son artk birakmak zorunda kaldm
mlkkk sednc0 meme reddi olabilir diye kimi önermiyor kimi de çenesi güçlensin diye verebilirsiniz diyor o biraz bebekle ve sizle alakalı ben verdim alışsın diye emziğin meme reddi yapacağını düşünmüyorum sonuçta gelen bişey yok biberon çok tetikliyor meme reddini
Esrakalkanc Bebek dedıgın emzikli olur bebekler sadece acıktıgı ıvın degıl guven de hissetmek içinde emer o yuzden emzık sart damagı bozmayan benımkı me yapsam tutmadı sevmiyor
Mrscakir Woman15 Bende 2 hafta sonra Philips avent verdim. Çok vermemeye çalışıyorum nadiren veriyorum ama sonuç olarak veriyorum emziksiz olmaz bence ya dışarda falan ağladığı zaman veriyorum susuyor hemen 😂
Mrscakir Woman15 ben doktora sorarak verdim sürekli ağzında olmasını doğru bulmuyor ama huysuz olduğunda, uykuya dalmakta zorlandığında verebilirsiniz çocukta rahatlar dedi. Abartılmadığı sürece verilebilir bence ☺️