Nurussemss Bat 24 , bugün kan verdim beta 38 çıktı , ama benm 2 kimyasal oldu daha önce , acaba şuan var mı düşer mi değer ne olur ki , kafamda deli sorular
Birbebisannesi Gmzle oda başlangıctta vardı suan yok. Yani 1 hafta önce olmuştu. Ama hamile değilim ki daha negatif bir hafta sonra belli olur
Birbebisannesi Gmzle evet yapmalısın. Geç döllenmeden dolayı. Benim battan 1 hafta sonra pozitif gören arkadaslarım var. Battan önce negatiftiler. Önemli olan regli olmaman😄
Gmzle Birbebisannesi tamam canım teşekkür ederim insallah vardir 😟 aşkında sadece yumurtlama gününde yani 6 snda bide 9 unda ilişki oldu o yüzden pek umudum yok
Dlkkdr6431 Sizce regl önce erken gebelik testi yapilmalı mi yoksa regl gecikti an normal test mi yapmalı 🙄
Aycaasenaaa Gmzle Ben de aynı şekilde sizin gibi oldu regla 5 gün kala tek çizgi gördüm Şu anda iki gün kaldı bekliyorum bana da mutlaka haber verin güzel sonuçlar almak nasip olsun dualarımda size değer vereceğim ikimiz de bu ay güzel bir haber alalım inşallah😍🙏🏻🌸
Zzlyh Eylul1444 O hiç belli olmaz döllenme zamanına göre değişir.Çıkması çok uçuk bir ihtimal değil.Arkadaşımın tam 8 gün önce çıkmıştı erken döllenmeydi.Üstelik kaset testte çıkmıştı. Benimkisi ise geç döllenmeydi beş gün kala yapmıştım negatifti adetin ilk günü yaptım belli belirsiz çok silik çıkmıştı yine kaset testi.Yumurtlamadan 12 gün sonra testte rahatlıkla çıkıyor.
Aycaasenaaa Zzlyh Ay beş gün önce yaptım negatif görünce üzüldüm ben de şu an iki gün kaldı regli tarihim gelince yapayım dedim bu yorumunuz bana umut oldu
Elifalyw1 Birbebisannesi ben kafayi yiycem kizlar gecen ay subat 4 de adet oldum regl takvimine gore suan 10 gun geciktim hala olmadim erken gebelik testi yaptim cok hafif yok denecek kadar belirti vardi sanki uc tane normal test yaptm sonra cikmadi hicbiriinde hastaneye de gidemiyorum randevu yok on gunden fazladir adet belirtisj var ama olmuyorum normalde gogus hassasiyeti cok olurdu bende busefer oda yok cok sitres yaptim
Birbebisannesi sutlukahve_ ozaman suan test yapıyoruz ya aslında 2 haftalık oluyor çıkarsa . Oda 2 haftalk idratda cıkar mı ki?