Kızzzzlar??
BAT 20-21-22-23-24 🌸🩷
22 belirtiler yaşıyorum ama idrar yolu enfeksiyonu da geçiriyorum beklemedeyim senin günün ne zaman ?
Sürekli uyumak istiyorum + arada olan mide bulantıları
anne_diyebiri6 21 i normalde ama gecikiyor
Fulya_6 bulantı iyidir 🥲
Kızlar bat 21 mart , çatlamam 8 marttaydı , 16 mart akşamı dayanamayıp acilde kan verdim erken belli olur belki diye 1,2 çıktı moralim çok bozuldu , bu sabah ovulasyon yaptım silik çıktı , elimde prefertil test var 6 gün önceden belli olurmuş diyorlar ama zaten 16 sında 1,2 ise ne ara beta 10 ml olacak idrarda da belli olacak o yüzden yapmadım bir iki gün daha ovulasyon takibi yapacağım koyulaşırsa çizgiler gebelik var demekmiş o zaman da erken testlerden yaparım o sa silşk ya da net gösterirse pozitifi tekrar kan vericem dua edin 😢
Bu arada belirtiler de şu şekilde ; aşırı şişkinlik , sinirlilik , zaman zaman kasıklarda iğne batma hissi , mide bulantısı arada oluyor ama oruç tutuyorum açlıktan olabilir , yorgunluk halsızlik var o kadar
anne_diyebiri6 bende de idrar yolu enfeksiyonu var sanırım bugün doktora gdcn
enguzelcicek benim de bat 21 :) bu ay rahim filmi çekildim inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
şuan için herhangi bir belirtim yok sadece çok fazla gazım var anlamadım yani
Kabızlık çeken var mi ,idrarinda koku değişikliği yasayan ,yorgunluk halsizlik

Kızlar sizce hamilemiyim prefertil erken gebelik testi yaptım bat 21 mart
Eylul1444 var canım hayırlı olsun
Dlkkdr6431 o kadar çok test yaptım ki artık hatalı sonuç almaktan dolayı endişeliyim çok sevinmiyim yine de :(
Eylul1444 sonucunuzu merakla bekliyorum
Burda birçok kişinin 5 gün öncesinde öğrendiğini falan görünce deniyim dedim bu testler de 6 gün önceden beta 10 ken ölçebiliyor çok hassas diyince denemek istedim ☺️ Bugün bir iki tane daha test alayım yarın sabah idrarıyla deniyim bakalım
@sutlukahve_ haftaya pazartesi yapcam son testimi. O zaman ayın 24 ü oluyor gecikmeyize hesaba katardan reglim o güne kadar bile ileri gitmiş olabilir. Sen ne durumdasın 🥰
enguzelcicek bende cuma yapayım diyorum beklemedeyim ay bide grip olmuşum ki sorma