Kızlar bat 21 mart , çatlamam 8 marttaydı , 16 mart akşamı dayanamayıp acilde kan verdim erken belli olur belki diye 1,2 çıktı moralim çok bozuldu , bu sabah ovulasyon yaptım silik çıktı , elimde prefertil test var 6 gün önceden belli olurmuş diyorlar ama zaten 16 sında 1,2 ise ne ara beta 10 ml olacak idrarda da belli olacak o yüzden yapmadım bir iki gün daha ovulasyon takibi yapacağım koyulaşırsa çizgiler gebelik var demekmiş o zaman da erken testlerden yaparım o sa silşk ya da net gösterirse pozitifi tekrar kan vericem dua edin 😢

Bu arada belirtiler de şu şekilde ; aşırı şişkinlik , sinirlilik , zaman zaman kasıklarda iğne batma hissi , mide bulantısı arada oluyor ama oruç tutuyorum açlıktan olabilir , yorgunluk halsızlik var o kadar

elifbsraaa1, başlığı BAT 20-21-22-23-24 🌸🩷 olarak değiştirdi.

enguzelcicek benim de bat 21 :) bu ay rahim filmi çekildim inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
    şuan için herhangi bir belirtim yok sadece çok fazla gazım var anlamadım yani

Burda birçok kişinin 5 gün öncesinde öğrendiğini falan görünce deniyim dedim bu testler de 6 gün önceden beta 10 ken ölçebiliyor çok hassas diyince denemek istedim ☺️ Bugün bir iki tane daha test alayım yarın sabah idrarıyla deniyim bakalım

@sutlukahve_ haftaya pazartesi yapcam son testimi. O zaman ayın 24 ü oluyor gecikmeyize hesaba katardan reglim o güne kadar bile ileri gitmiş olabilir. Sen ne durumdasın 🥰