Bernagnr Çarşamba günü 36 dolmuş olacak ve tetanoz vurulmadım doktorada o kadar gittim demedi bişe bugün sormak istedim. Doğuma iki hafta kala vurulabilirsin dedi. Yani şimdi vurulmamı istemesi ne bilim gerek var mı bilmiyorum. Ne yapsam şimdi
aybukee10 Bernagnr daha önceden gebelik geçirdiniz mi onda vurulmuş muydunuz? Ya da gebe kalmadan önce en son ne zaman tetanoz vurulmustunuz? Doktorunuz ondan mı 36dan sonra vurulalim ded8
Bernagnr Selenavci63 açık ameliyat ile rahmini aldıran halama git tetanoz vurul demediler. Çok mantıksız dimi ikiside aynı ameliyat yani AÇIK ameliyat. Nedense doğum olunca tetanoz akıllarına geliyor.
Rabiayusuf27 33+6 günlük hamileyim bende vurulmadım bana da vurul veya vurulma demediler bekliyorum şimdilik bir şey olmaz inşallah
Bernagnr Rabiayusuf27 ben bugün vuruldum 36 doldu. Tek doz vurulmuş olmuş hani bi daha hamile kalsam vurulmayacam. Aslında mantıksız vurulmak hastanelerde paslı makas mı var steril değilmi de ben bu iğneyi vuruluyorum yani. İçim rahat olsun diye vuruldum. Doktorunuza sorun bazıları vurulma diyor bazısı kendine güvenmediğinden olsa gerek vurul diyo. Hastanenin steril olup olmamasına bağlı bişey