cerengeredeli Mavili1480 bende böyle düşündüğüm için aldım. Kapaliyim ama evimde şortlu giyiyorum, bunları da anca kışları giyerim. Hastanede idare etsinler bizi yeter ya
Cimcime30 cerengeredeli ay bunları almasaydın keşke ablam da Senın gbı aldı bır yıkamada ağzı gözü gitti valla
cerengeredeli Cimcime30 sökülen yeri olursa dilerim artık terziligim var 😂😂 aldım bir kere ya güzel gelir inşallah
umutluanneadayi cerengeredeli iade ile uğraşmak istemediğim için 😅hastanede giyerim evde giymem dedim ev için bir tane kaliteli aldım o kadar
umutluanneadayi cerengeredeli bende tesettürlüyüm gelen giden olmadıkça giymem gelen giden olursa giyerim geri kalanda neyle rahatsam onla takılırım
GlstnMrt Mrvsmt2502 valla çok alışveriş yaptım zamanında hiç problem yaşamadım şuan nasıl bilmiyorum tabi bayadir alışveriş yapmadım
Mrvsmt2502 GlstnMrt çok şikayet var yanlış ürün gönderilmiş eksik ürün gönderilmiş falan güvenemedim şuan
nurayyed cerengeredeli Kumaşları hiç iyi değil birkaç kez giydikten yıkandıktan sonra soluyor ve incecik kalıyor uygun ama fazla götürmez millanın kendi pijamalarından almıştım ben biraz pahalı ama hiçbirşey olmadı taş gibi duruyor hala