seyma281015 Bir arkadaşım çok güzel bir şekilde daha 11 haftalık bebeğimin kolunu bacağını çözdü valla ben hiçbişey göremiyordum 😂 kendisi de burda hatta beni görür belki 😂 siz de bakın istedim hem de bi tahmin yapın ne var ? 🙄🙄 ben neden bu kadar sabırsızım bilmiyorum ilk gebeliğimde böyle değildim 😂 https://i.hizliresim.com/jgq449.jpg
Krasivyy seyma281015 biraz sabırlı ol canm daha cinsel organ yeni yeni şeklini 12 hafta da tamamlıyor kafan karışmasın ☺️
Ketilima seyma281015 canım bence erkek eğer yanlış görmediysem hayaları zaten görünüyor bacakların üst bölümünde iki tane yuvarlak bişey var inşallah hayırlısı olur canım rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 👼🏻❤️🥰
seyma281015 Krasivyy Biliyorum canım da İnan elimde değil 😂 Bugün ikili taramaya girdim doktor ben uyduramam kesin konuşurum dedi🙄 çok kırıldım yani uydursa bile rahatlardım belki🤭
Krasivyy seyma281015 kıyamam ☺️ Anlıyorum heyecanını ama söylese sonra tersi çıksa daha kötü olursun yani kendini ona hazırlamış olursun belki alışveriş yapmış olursun
seyma281015 Ketilima şaka yapıyosun yokk artık 🙈😂😂 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimiz için öyle olsun inşallah en hayırlısııı olsunn 🥰
Aysktr Ketilima allah akıl fikir versin senin gördüğünü doktor görememiş olsa gerek gerçekten şaşırıyorum bu söylemlere ultrason kullanmayı bilen organları seçen doktor görememiş sen kağıttan gördün pes
Dilara1992 Ketilima fetusun cinsel organi 12. Haftada olusmaya baslar. Bayan daha 11. Haftadaymis hayalarini nerden gordunuz acaba 🙄😂
Ketilima Bilgeercan canım senin bebiş kapatmış bacaklarını pek nazlı olcak sanırım doktor ultrasonda ne gördü bilmiyorum ama inşallah gönlünden geçen olur ben bakıncada sanki kız gibi geldi sonucunu banada söyle olur mu merak ederim 👼🏻😊❤️
Ketilima seyma281015 Dica ederim canım bende 6+5 haftalık gebeyim düşük riskim var dua ederseniz sevinirim canım rabbim bizede bu günleri gösteriri inşallah 👼🏻😓
seyma281015 Minejjan o beyaz şey fazla uzun😂 canım büyük ihtimal kordon yada parlaklık oluşmuş bilemedim 🤷♀️
seyma281015 Ketilima hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle. Dikkat et ilaçlarını kullan Benim de vardı ikisini de düşürmedim elhamdulillah 🙏 Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ketilima seyma281015 inşallah canım haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum 🤩bebişin cinsiyetini öğrenince yazarsın
Bilgeercan Ketilima doktor da Kıza benziyor dedi Pazartesi randevu var bakalım gösterir inşallah bu sefer kesin 😊 tamam söylerim canım 😊
Ketilima Aysktr bizler burda bir nebze olsun heycanımızı paylaşıyoruz sadece bir içgüdü vede tahmin kimse burda doktorluk taslamıyor bu şekilde bir tavıra gerek yoktu
seyma281015 Ketilima boşver böyle tipler her yerde 😂 şurda gülüp sohbet ediyoruz. Kadının mutsuzluğuna bak 🙄
seyma281015 Krasivyy Yok kesinleşmeden mümkün değil alışveriş yapmam😊 zaten kıZsa hiç alışveriş yapmıcam ablasının cicilerini giyecek 🥰