ayseayseaysee Meriveannesi sağlık ocağında ilk dozu 26.haftada, 2.dozu 30.haftada oldum. 2 gün kadar kolum ağrıdı. Çalıştığım için zorlandım açıkcası onun dışında iğne fobisi olan ben bile rahatlıkla oldum iğneyi 😅
GirlandBoy_Mom Meriveannesi kızıma hamileyken ilkini 21 de ikincisini de 25 veya 26 da yaptırdım yanlış değilsem
Seymaaa05 Meriveannesi İlkini yaparken biraz yanma oldu ağrısı sadece o gün oldu geçti ikincisi aşırı yaktı🤣🤣 gecen hafya oldum hala daha açıyor dusun 🥹
Ewy ayseayseaysee ben de 26. Haftada ilk dozu oldum sağlık ocağı 2. İçin geç kaldın doktor sakınca yoktur kağıdı yazsın dedi
ayseayseaysee Meriveannesi evet 2 doz arasında 4 hafta olmalı. Son doz 32.haftada yapılmış olmalı. Bir de tok gitmelisiniz, kalp atışını dinliyorlar aşı öncesi 🥰
ayseayseaysee Meriveannesi benim sağlık ocağı ebem biraz sorumsuz bu zamana kadar hiç aramadı. Hep ben takip ettim sağlık ocağı muayenelerimi 😅
ayseayseaysee Ewy bana en geç 32 demişti aşının korumaya geçmesi 4 haftayı buluyormuş. 36.haftada tam korumalı aşının olması gerekiyor diye açıklamıştı ama en iyisini doktorunuz bilir 🙏🏻
Gtopcucan Meriveannesi iki dozu 20. Hafta ikinci doz bir ay sonra falan ama ben baya geç yaptım evet acıyor baya korkutmak istememe ama üç gün sorma düzeliyor ama endişe etmeyin