Alyadnz33 Kızlar ne zor geçiyor birden 3 saat içinde oldu boğazım yanmaya başladı sonra elim ayağım titriyor tutmuyor bı yerim ya varmı böyle olan nasıl geçer sanki korona ya döndüm gibi boğazım aşırı derecede yaniyor öksürük tuttu ay hiç iyi değilim sizler nasılsınız
Gamzeeakt Alyadnz33 Bende aynı durumdayım bal limon sarımsak karıştırıp yiyorum boğaz ağrım geçti ama burnum çok tıkalı halsizim 22 haftalık hamileyim baş ağrısı da çok fena
seymabykn Alyadnz33 20+2 yim. 4 gündür bende o şekildeyim ne yaptıysam çare olmadı hele gece daha fena ediyo boğaz acısı. Doktor paroldan başka şey önermediği için hamilelikte biraz zor geçiyo bu hastalıklar maalesef 😔
sumeyyeaeti İnfluenza olmayasın, ben de 31+2 deyim influenza olmuşum korkunç bişey günlerce sadece ilça iç uyu şeklinde geçti ve bu ara çok yaygın olduğunu söyledi doktorum. Çok dikkat et
dumancagla Eşim portakal suyu limonu sıkıp içirmişti meyve falan yemiştim öyle iyi oldum ilk 3 gün boğaz ağrısı kuruluğu sonra akıntı halsizlik gripe döndü hep yattım meyveler iyi yaptı olips falan da boğazımı rahatlatmıştı