newmommmyy2 Kızlar bebek karnınızda çok sertleştiğinde rahatlatmanın karnınızı gevşetmenin bir çaresi çözümü varmı böyle olduğunda bende nefes alamıyorum resmen karnım taş gibi oluyor çok zorlanıyorum ☹️
travmagul newmommmyy2 Annesi elini karnına koyup bebeğinle konuş bol bol sev onu yavaş yavaş düzelir inşallah 😊
Ayse3434ay newmommmyy2 ben çok ayakta kalınca çok yürüyünce oluyor hemen ayarlarımı uzatıyorum iştede olsam bıraz rahatlıyor evdede direk yan yatıyorum normallesıyor
newmommmyy2 travmagul ay yaradı canım valla ya birde klasik müzik falan açtım biraz arada yine sertleşmeye devam etti ama kısa sürdü onlar neyseki rahat uyudum şükür Allah razı olsun 🙏🏼😍 yoksa nefes alamıyordum
newmommmyy2 Ayse3434ay valla ben genelde zaten hep yatmak durumunda kalıyorum canım biraz tansiyon sıkıntım var ama yatsamda kalksamda bazen çok sertleştirince kendini zor geçiyor yani 🥲
travmagul newmommmyy2 Sonsuz şükürler olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ♥️🌸 Bendede o şekilde işe yarıyor şükür ki sendede yaradi ♥️
newmommmyy2 travmagul amin inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah canım tekrardan çok teşekkür ediyorum 😍😍❤️