Krystal lalemgul Yumurta çatlatma iğnesi olduktan sonra testte benim de pozitif çıkmıştı. Fakat regl olmuştum. Doktora sorduğumda erken düşük olduğunu söyledi. Değişik bişeydi.. doktorunuza sorun sizde muhakkak.
Antakya-kuveyt Merhaba bende adet olmadı 4.gunu evde ıkı farklı test yaptım ıkısındede Silik sekılde çıkmıştı ve belırtılerıde yaşadım 8 gün gwvıktı ama bugün kanama başladı bu kimyasal gebelık olabılır mi bir buçuk aydan fazladır folik asit kullanıyorum
Pelnztrk lalemgul onu anlayamıyosun canım idrar testinde bazen var görünüyor yalancı gibi aslında bebek oluşmak üzereyken oluşmayıp kendini sonlandırıyor sonrasında hafif kanama ile adet kanamasını başlatıyor bende yaşamıştım silikte olsa çıkmıştı kan vermiştim düşük çıkmıştı ama vardı 1 gün sonra tekrar idrar yaptım hiç çizgi yoktu korktum gidip bidaha kan verdim değerim en altlara inmişti buda kimyasal gebelikmiş
Umudumvar12 Merhaba kizlar ben dün test yaptım silik çizgi vardır dün akşam üzeri kanamam oldu şuan hala var ara ara yogun bazen çok az oluyo 8ay önce dusuk yaptım 8aydir deniyoruz yok:( kimyasal mi geçiriyorum acaba sırtım ve alt karnımda acayip agri var