Sarenry Kızlar öncelikle dünden bahsedeyim dün catı muaynesi oldum hiç bi açıklık vs hiçbişey yoktu eve geldim ayıptır söylemesi alt bölgem cok fena agrıyor yuruyemiyordum sonra duşa girdim cıktım yattım uyudum sabah 8 de hopp suyum geliyor hemen esime kalk su geliyor dedim inanmadı çişini yapıyondur askım belki dedi yok su bu kalk diyom dedim lavobaya bi gittim suyum geliyo habire eşim panikledi tamam sakin ol falan üzerimizi giyindik cok sakindim ben sancı falan geliyorda bumu diyorum yani neyse geldik hastaneye bebege baktılar kakasını yapmış kızım bunu farkettiler bana sancı veriyorlar ama nasıl bi sancı yani ölüyom sezeryana alın diyom yok olmaz geceyi bulur dogumun diyolar veriyorlar sancıyı acılma ilerlemiyor sonra bebegin kalbi yavaşladı korktular tabi bebek strese giriyor hemen sezeryana diye götürdüler beni belimden iğne yaptılar hiç acımadı bunuydu dedim yani sonra uyuşma geldi başladılar kızım kakasını yemiş ağlıyordu öksürüyordy yavrum minicik onun sesini duyunca dünyalar benim oldu şimdi yogun bakımda yavrum 5 gün kalcak dua edin teyzeleri bize rabbim isteyen herkese evlat versin susatmasın tüm hamileleri korusun bebeklerini sag salim almayı nasip etsin inşallah rabbim kurtarsın kızlar sizleri de❤️
Ece34 Sarenry çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin Allah’ın izniyle en kısa sürede kucağına alırsın evladını🤲🏻
MerveCey Sarenry Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah☺️💕 kaç haftalıkların doğum yaptın bebeğin kakasını yemiş ya gecikmiş miydi doğumun, bebeğinin durumu iyi mi?
BetlAkdenizKaymak Sarenry Rabbim sağ Salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım kaç haftalıktın birde madem bebek kakasını yapmış neden direk sezeryana almıyorlar ki
Aysedgrlikrkmz Sarenry ay canımmm inşaallah hemencecik kavuşursun yavruna çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin 🙏🏼
Irmyldm9 Öncelikle Allah şifa versin canım da anne karnında kakasını yapan bebeği nasıl normal doğum için bekletiyorlar ya şikayet etme hakkın yok mu senin birde 5 gün yoğun bakımda kalıcakmış hastane ihmali olarak geçmiyor mu bu olay?
Pakizee Sarenry çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin. Bebeğin kakasını yaptığını farkedip neden acilen sezaryene alınmadınız ? Belki yoğun bakıma girmezdi bu kadar beklenmeseydi. Özel mi devlet mi gittiğiniz hastane ?