eacr6066 ben şuan süt indi ilk oğlumda da hamileyken geldiği için emzirme sütyeni takıyorum bazen de bralet falan takıyorum doktor öyle önerdi sıkılar süt kanallarını.tikiyor süt gelmesine engeller dedi bana yani bende kaplı sütyen var emzirme sütyeni onu kullanıyorum bide tesettürluyum bol giyindigim için emzirirken de belli olmuyor dışardan ama şimdi ne kadarda olsa belli oluyor ama ben o kadar umursamıyorum eğer kanallarım.tikanirsa o daha çok zor olur bence emme bitince takarım tekrardan balensiz içi boş olanlardan Pierre Cardin sutyenleri çok güzel bilginiz olsun ben Penti lotus denedim sonra straplez sütyeni var onu denedim ama çok dayanmadı 1 yıl sonra gitti lotus mesela çok ama çok sıktı kendi bedenim olmasına raagmen ama Pierre Cardin kullanıyordum hamile kalmadan önce çok iyiydi çok güzel topluyordu 3. Ayda süt inince emzirme sütyenine geçtim hemen ama Pierre Cardin de de balen var ve hep çıkıp batıyor ben ondan alınca ilk oralarina hemen kumaş diktim öyle 1 yıl falan çıkmadı suwende varmış çok güzel diyorlar bir bakın bence