minikkusselim Tecrübeli anneler sizlerden fikir almam lazım Bebişim yaz bebeği olacak inşallah kanguru onu çok terletir mi sling mi almalıyım yada hiç birini almasam mı çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
Irmm2816 minikkusselim sling çok fazla terletiyor haftasonu ona koydum havada güzeldi malum onda uyuduğu için yapışıyor üstüme yüzünde sıcaktan resmen kabuklanma olmuş 3 saat gezdim diye düşünemedim bende kanguruda ama kafası havada duruyor yatırmıyor öyle o yüzden o daha rahat geliyor bana sıcaklarda ama havalar soğukken işimi gördü evin içinde terlemiyorduda uyuyor hemen zaten bende işimi felan yapıyordum
Bus-ra590 minikkusselim ben henüz doğurmadım ama kanguru almayı düşünüyorum slingler terletiyormuş araştırdım biraz. Bide ben onu yapmakla felan uğraşamam diye istemiyorum 🤭
Mommywolf Kanguruların bebeğin sırtına gelen kısmı genel olarak kalın oluyor ve terletiyor. Benim bebeğimde yaz bebeğiydi çok kullanamadım. Sling tecrübe etmedim bende almak istiyorum ama kararsızım
Mommywolf minikkusselim evet evet sünger oluyor evde kullanmak için hele hele yazın kullanmak için uygun değil maalesef
Mommywolf minikkusselim pamuklu güzel bir kumaş bulursanız yine de kangurudan iyi olur diye düşünüyorum. Ben trendyolda beğendim bir tane alıcam sanırım
minikkusselim Bus-ra590 evet aslında kanguru daha pratik ama yaz mevsimine denk geleceği için kullanacağımı sanmıyorum bende😂
Bus-ra590 minikkusselim bende hevesleniyorum ama sürekli kullanır mıyım bilmiyorum 😅 sıcakta zor olur.. trendyoldan uygun bütçeli buldum onu alacağım muhtemelen
cerengeredeli minikkusselim slinglerde kafasını destekleyebiliyoruz gördüğüm kadarıyla kanguruda desteklenebiliyor mu. İlk aylarda kafalarını tutamiyorlar ya düşündürüyor beni
Rabiul cerengeredeli yenidoğana uygun varmış fakat yenidoğan için bence pek gerekli değil zaten çoğunluk yatıyor ya da emiyor olacak Dr giderken da pusette
Rabiul minikkusselim sling aldım beceremedim sattım kızım 8 aylık hala kanguru kullanıyorum çok memnunum