[silindi] @Sevdam74 ve @Elamomy 7 haftalıkken bildiler kız dediler 💕 @Talentedmom ve @Abilikardesli 12 haftalıkken bildiler kız dediler 💕 Vee sonuç fetal dna mız çıktı sonuç çok şükür temiz bebeğimiz sağlıklı, ve KIZIM OLUYOR 🎉🎉🩷 Şimdi çok önemli bir sorunumuz var isim bulmamız lazım dostlarr lütfen kız bebek isimleri önerin 😁😁🌸
ddefnos [silindi] tebrik ederim bende aynı sizin gibi yazarım inşallah bir oğlum var kızım olsun istiyorum sağlıklı ve güzel minnoş bir kızımız olsun inşallah 😍 ben kızım olursa Defne, nil, ipek üçünden birini düşünüyorum sizede fikir olsun😘
Gizem1504 [silindi] tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🩷 kızımın adı elif hüma eğer 2.si kız olursa meva,esma yada zeynep ela istiyorum 🩷
[silindi] ddefnos teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur sağlıkla 🩷🙏🏻 isimlerde çok güzel 💕
[silindi] imcakir amin inşallah çok teşekkür ederim sizin ikizleride öğreniriz yakında inşallahh🙏🏻🙏🏻🌸
[silindi] Abilikardesli teşekkür ederimm 🩷🎀 sizinkide hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻
efeduru [silindi] hayırlı olsun bir oğlum var birde 19 haftalık gebeyim kızım olacak ipek duru koycam adını sağlıkla dogsunlar 🥹🩷
Talentedmom [silindi] gözünaydın canım çok sevindim 🥰ben güneş ismini beğeniyorum bu aralar benim de kızım olacak son karar babamızda olacak
[silindi] Talentedmom çok teşekkür ederim💗 sizinki de hayırlı olsun sağlıkla hayırla alın kucağınıza 🙏🏻🙏🏻
Nidagldmr [silindi] sağlıkla alın kucağınıza ben de 24 haftalık oldum ama bir türlü içime bir kız ismi sindiremiyorum ve çok canım sıkılıyo bu duruma. Başak Gülce Defne son günlerde gündemimiz de ama yine sanki bunlar değil
[silindi] Nidagldmr amin inşallah siz de hayırla sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻💖💖 kız ismi ben de bir türlü içime sindiremiyorum ya cinsiyet belli olmadan önce kız içinde düşündüm erkek içinde düşündüm erkek olsaydı ismi hazırdı ona karar vermiştim içime sinmişti kaan ege olacaktı ama kıza bir türlü karar veremiyodum hatta eşime dedimki cinsiyet kız çıkarsa biz yandık isim falan bulamayız 😂 ve kızımız oluyor isim konusu çok sıkıntı şimdi😂
Nidagldmr [silindi] bende erkek olursa hazırlamıştım ismi 😄 cidden artık çok üzülüyorum 😄 bide bi isim beğenir gibi oluyorum çevreden yorum yapıyolar soğuyorum ya
[silindi] Nidagldmr evet ya aynenn bir de kız ismi olunca travmatik isim tanıdıklığıda çok oluyor yani çevren hep kız olunca 😂 eşim çok güzel bir isim öneriyor mesela ama ben o isimde birini tanımışım mesela önceden ve çok kötü birisi yani çocuğuma onu çağrıştıracak bi isim koymak istemediğim için isim otomatikten iptal oluyor yani hem kötü bir şey anımsatmayacak olan hemde güzel bir isim olan bi isim nasıl bulacaksak artık Allah yardımcımız olsun siz bulursanız bize de haber edin 😅
Nidagldmr [silindi] inşallah içimize sinen güzel isimler koyarız evlatlarımıza 🥰 bizim gündemde Gülce Başak Begüm var hiç birinin birbiriyle alakası yok 😄