1234zm Kızlar 21+3 günlük hamileyim biraz idrsr yolu enfeksiyonum var antibiyotik verdi doktor onu kullanıyorum aslında tam geçti demiştim ama bu gün hastanede kontrolüm vardı mecbur orda tuvalete girdim eve geldiğimden beri gerçekten saniye başı çişe gidiyorum tuvalleten kalkıp bitti sanıyorum tekrar otur 3 damla damla başına gelen var mı bir sorun mu biraz da akıntım var desem ki bebeğin suyu doktor kontrolde bu gün suyu normal dedi sadece haftasından biraz gerilik varmış o da normla dedi lütfen yazın
ipekveatlas 1234zm çiş hissiyatı olup sadece damla damla isemek idrar yolu enfeksiyonun en sık belirtilerinden maalesef hamilelikte cok sık tekrarlayabiliyo enfeksiyon tekrardan bi tahlil ver istersen
1234zm ipekveatlas cuma günü vermiştim 188 di pazar verdim antibiyotik kullanıyorum daha bitmedi 94 e düşmüş aslımda ama bu his bu gün çok çok arttı
dunnobeck Sistit olmuş olabilirsiniz, bende de çok oluyordu. Her gün bir avuç kuru yaban mersini yiyorum, idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. İsterseniz doktorunuza danışıp siz de deneyin, benim çok işime yaramıştı ve doktorum da onay verdi
ipekveatlas 1234zm antibiyotik kullanımına devam etmek gerekiyodur belki arkadaşın dediği gibi sistit yani idrar yolu enfeksiyonu
nurnnur bende hamilelikten önce ayni sorunu cok yasadim tek çözümü bol su içmekte buldum gün içinde küçük pet siselerle 4 5 tane içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum ama idrar yollarımı temizledi