Nisannurr 24 Şubat reglim başladı 28 Şubat bitti. 13 şubatta ovulasyon testim ulaştı elime yapmaya başladım ve pik gördüm ardından da çatlama oldu. Tabi son 10 gündür karnım ağrıyor regl olacak gibi.. ama çatlamadan sonra azaldı ağrım, akıntım çok oldu karnımın ağrıdığı süreçte oda yumurtlama olduğunda geçti. Bugün merak ettim tekrar bakayım dedim ama sanki 15 Mart akşamına göre biraz daha koyu çıkmış gibi.. acaba pcos olduğum için mi böyle çıkıyor? Birde pcoslularda lh dalgalanması yaşandığından dolayı pik gördüğüm halde yumurtlama olmayabilir mi ? Kafama çok takıldı ? Birde bugün bir tık daha koyu görünce acaba gebelik oluluyor olabilir mi sorusuda geldi aklıma ? Kızlar aşırı soru sordum kusura bakmayın ama yardım edin bana 🤦♀️😂
Ceydktk Nisannurr Bende bu şekilde öğrendim canım ama tekrar yumurtluyor olabilirsin daha çok vakit geçmemiş önceki yumurtlamanın üstünden
Nisannurr Nurellaaaaaaa1212 yani gebelik oluşmaya başlamışsa böyle hemen koyulaşabilir mi canım? Birde yumurtalığımda ağrı oluyor ara ara
Nisannurr maviskokiz 14-15 değerlendirdik ama 17 Mart yani dün hafiften koyulaşmaya başladı. Bugün yine yapıp bakacam
Nisannurr Ceydktk hiç bilmiyorum canım ama inşallah hamilelik oluşur 🤲 rahmimde iğnelenme var birde sağ yumurtalığımda iğnelenme saat 3 ye yine yapacam bakayım ne durumda