Alismomss Hanımlar bir oğlum var Adı Ali Asaf😇 Oğlumun adına uyumlu olabilecek ya da değişik güzel kız bebiş isimleri önerileriniz varsa yazabilirsiniz 🫶🏻
Alismomss @Bnguuu_102 asude adayı baya beğendim uyumlu da oldu tesekkür ederim güzel fikriniz için 😇🫣
Bnguuu_102 Alismomss rica ederim canım asel ada da güzel oluyor düşünürsen ama artık aseller çok fazla asude ismi çok hoş anlamı da çok güzel naif bir isim
Alismomss @Bnguuu_102 evet canım asel ismi çok popüler oldu güzel bir isim ama asudeyi de beğendim gerçekten. Bu arada cok tesekkür ederim evet oğlumun adını da cok severek isteyerek koymuştum amin inşallah 🙏🏻🥰
Alismomss @Nursahergun tesekkür ederim güzel isimler ancak oldukca popüler herkes bunları koyuyor nerdeyse😀 eşim azimle duâ olsun istiyor aslında güzel bir isim ama tam karar vermedik☺️
Bnguuu_102 Alismomss dua da çok güzel isim şifa, vera veya bala da düşğndbilirsin birini onlar da güzel
Alismomss @Bnguuu_102 parla ismi de mesela öyle, güzel hoş ama bu ara çoğunluk nerdeyse parla koymuş bebeğinin adını😀