GirlandBoy_Mom Mavili1480 geçmiş olsun canım bende çok çektim boğaz ağrısı öksürük bir sürü şey denedim . Ballı süt . Dut suyu . Elma kaynatıp içine tarçın bal koyup içtim hem suyunu hem elmayı yedim
2Princess1Mom Mavili1480 Geçmiş olsun kuzum. Kuru dut ile sütü kaynat iç çok iyi geliyor. Şifa olur inşallah 🤲
Alyadnz33 Mavili1480 ayy şuan bende öyleyim noldu birden bilmiyorum boğaz yanması öksürük halsizlik başımı kaldırıp kalkamıyorum
Merveunluturk Mavili1480 bende çok öksürüyodum bir bardak kaynamış suya bir kaşık pekmez biraz tereyağı ekle karıştır ılık olunca iç çok iyi geliyor beni o kurtardı
Mavili1480 2Princess1Mom Teşekkür ederim canım yarın alayım mahvetti kaç gündür oğlumda bende hastayız 😢
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom iyiyim kuzum arada karnım kasılıyor ağrıyor dikkat ediyorum Perinatolojiye gidene kadar en azından
Anonimanonim Alyadnz33 al benden de o kadar kaç haftalıksınız doğum yaklaştıkca mı oluyor böyle anlamıyorum bu zamana kadar turp gibiydim
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Deneyeyim yarın canım birde kan verdim kolum ağrıyor ekstra her şey üst üste 😪
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom 25 ine Perinatolojiye randevu buldum canım ana daha erkene bulursam öne çekerim bulamasam 25 inde
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Her ay tahlil veriyorum canım tiroit düşüklüğüm var idrarda enfeksiyonum vardı yarın çıkacak sonuçlar
GirlandBoy_Mom Mavili1480 benimde tiroid yükselmiş biri bitiyor biri başlıyor enfeksiyon da çıkmış demir düşük😬
Mavili1480 GirlandBoy_Mom İlaç vermedi mi canım benimde tam tersi düşük bu ay doktoruma gidemedim doktorum da ilaç yazamıyor reçete geçersiz oluyor yarın ilaçların ismini söylerse sağlık ocağına yazdıracağım artık 🤦♀️