Kumruu Slm kizlar gebelign 4 haftasinda hm kese grnmeyip hmde kan degeri 106 veya altinda olp sonra yukselipte kese grndumu yada bi aksilik oldumu cok endiseliyim
Rabia83 Kumruu benim ilk bakıldığında 377 çıkmıştı dr um göremeyiz bi hafta bekleyelim dedi öyle gördük canım keseyi
Zehramom Kumruu benim adeti 4 gün geçe 67 çıktı canım2 güne bir artışa baktık 3 kere düzenli arttı çok şükür ilerki haftalarda kese ve kalp atışı göründü . Bir doktora gidersen takip için seni yönlendirir
Kumruu Rabia83 kuzum maşallah yuksekmiş seninki bnm son adet tarihim 3 ocak o tarihe gore degerin dusuk dedi blmiorm cok endiseliyim
Kumruu Zehramom gittimde saolsun yuregimi agzima getirsin yok dis gebelik yok yine dusukle sonuclanabilir felann blmiom yaa cok korkuorum tekrar dusukle sonuclanmasndan ins benimkide yukselir🙏
Zehramom Kumruu bende aynı korkuları yaşadım 2 günde bir kan ver canım içini rahat tur Rabbim verdiyse olacak elimizden gelen birşey yok dua et kötü düşünme hormonların etkilenmesin 🙏
Beklenenan Kumruu benim de degerlerim düşük çıkmıştı 2 gün sonra bi daha verdim 2 katı artmıştı. Çarşamba günü doktora gittim 4 hafta 3 günlük dedi kesesini gördü. Belki gec dollenmedir endişelenme.