Esma006 Papatyam2608 ikinmayin tuvaletten isterseniz iki saate çıkın ama yinede ikinmayin kayısı vs yiyin için
laram7 İkinci hamılelıgım aynı şekılde kabızlık baştan beri o kadar şiddetli ki eşimi beklıyordum eve gelsin dıye yalnızken tuvalete doğumu başlatmayayım dıye o derece zorlanmak..🙈 demem o ki korkmayın
Kvsr46kvsr Papatyam2608 kabızlık için hoşaf önerebilirim, oldukça işe yarıyor. Bol kayısılı günde bi kase. Beni çok rahatlattı bi kaç gündür.
tugces87 Papatyam2608 bence de 1 kerelik kabızlıktan bir şey olmaz da sürekli kabız olmanız etkiler. ben de 27-28. Haftalarda bir kere olmuştum şurubu o hafta 2 kez içtim ve sonra düzeldi. Biraz da stres de mi etkiliyor anlamadım stresi azaltmak da etkili olabilir
Mercan0652 Papatyam2608 ben artık taktik bulmaya çalışıyorum yapmak için resmen kan ter içinde kaldığım için hfjfjfk nefes vererek ikinirsan daha çabuk çıkıyor bu arada üfleyerek gibi yani😂 bide hareket etmek gerekiyor gerçekten yeyip oturmamak lazım hemen
Papatyam2608 Mercan0652 Bencede her yemekten sonra 10 dk yürüsem iyi geliyor bugün yürümedim hemen kabız oldım
Mercan0652 Papatyam2608 bende de şeker var kayısı özü içiyorum kahvaltıdan önce ama sulandırıp o rahatlatiyor ama çeyrek çay bardağı kadar içiyorum bende az yani yine de işe yarıyor
Balbebek012 Papatyam2608 ıkınma canım tuvaletini yaparken nefes alıp versen tuvaletini yaparsın zaten benim bir şikayetim olmamasına rağmen doktor her muayene de ıkınma diyor
Nurkry Papatyam2608 bi ara bende de oldum hatta Hemoroid den dolayı kan geldi makatımdan o derece çareyi ekmeği kestim bi kaç gün ve kompostoda buldum erik kompostosunda çok iyi geliyor kahvaltıda faln onun suyunu içtim çok iyi geldi birde sabah aç karnına ılım su içip bi yarım saat falan bi şey yemedim bu şekilde rahatladım çok şükür deneyin bir
Papatyam2608 Nurkry beyaz ekmek yemiyorum 1 aydır gebelik şekeri çıkınta tam buğday ekmeği yiyorum deniyecegim sıcak suyu bir daha olmak istemiyorum ıkınmak hiç istemiyorum