Papatyam2608 Kızlar 27 haftalık hamileyim kabızlıktan başım beşqda bi ilk haftalarda olmultım atlatıp bugün yine kabız olmusum afedersiniz lavıya çıktın zorlamak istemedim geri çıktım şurubum var doktorum vermişti onu kullandım tekrar girdim biraz ıkınmak zorunda kaldım afedersiniz 2 kere felan sonra rahatladım zaten bu ıkınma bebeğe zarar verir mi korkıyorum şu an oynuyor çok şükür ama biraz ıkındıgım için korktum kontrolüm cumartesi günü doktoruma söyleyecem ama bi size sormak istedim
Umudunbahcesi Papatyam2608 kabızlık sorunu bendede oluyor ben sade kefir içiyorum hem rahat tuvalete cikabiliyorsunuz hemde bebeğe kilo aldırıyor arkadaşlar aklınızda bulunsun
LLavinya Papatyam2608 bende hamileliğimin başında beri kabızlık yaşıyorum ilaç kullanmıyorum fakat son zamanlarda her gün bir tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorum ve inanılmaz rahatlatıyor bir zararı da yok ayrıca
Ayshababy Papatyam2608 gebelin başından beri kabızlık çekiyorum 27+5 haftalığım 24 haftaya kadar hep ıkındım kabızlıktan kan bile gelmişti ama şükür bebeğimde sorun yok korkma canım birşey olmaz allahın izniyle kabızlıktan çok çekiyorum mecbur kalıyorum ıkınmaya
Papatyam2608 deletedmom43191 yaaa inşallah bişey olmaz çok ıkınmadım 2 kere zorunda kaldım inşallah bişey olmaz
AybenYB Ikınmak önerilmiyor çok, ben de gebelik kaynaklı kabızlık çok yaşıyorum tuvalet taburesi kullanıp nefes vererek yapmaya çalışabilirsniz bana iyi geliyor, bide sürekli lifli şeyler yemek lazım, doktorunuza mutlaka danışın
Papatyam2608 AybenYB ya zaten sağlıklı beslanoyprım gebelik şekerim var bayadır olmıyordı bugün oldu 3 kere ıkınmak zorunda kaldım ama gidince doktoruma söyleyeceğim tabiki de
Sulemmu Bende 34 haftayım 5 gündür kabızım ıkındım tabi afedersiniz ama makatım acı var şuna bide benim doğum pozisyonundaydı bu degişmidir kabız olduğum ıkındıgım için
AybenYB Papatyam2608 olabiliyor ne yazık ki, demir takviyesi kullanıyorsanız o da yapıyor, ben artık kabullenmiş durumdayım ne yaptıysam geçmiyor, doktorum hamilelikten sonra geçeceğini söyledi dayanıyorum artık
Papatyam2608 AybenYB ya tek bebeğe bişey olmasın alışırım zaten çok olmıyorum ama olunca biraz zorlanıyorum