kivanc11 Biri erkek gebelik testi diğeri klasik gebelik testi ikiside pozitif gösteriyor adetime 2 gün var Predictor yaptım o negatif çıktı sözde en kalitelisi ve hassası sizce gebelik var mıdır ya
Esma006 kivanc11 bende mavi olan test ile öğrendim ama yinede kan verdim silik cizgiydi regl gecikmesi 3.gunü yapmıştım
EsoMom_ kivanc11 artımed ise güvenme canım çünkü bende de ikisinde pozitifi gördüm başka test yapmadım ikisine güvenerek kan verdim hayal kırıklığı yaşadım
kivanc11 ermelek1 ikilemlerde kalmaktan o kadar yoruldum ki adetim geçsin diye bekliyorum varsa beta da Artar en azından daha emin olurum
58ee Ben en bastakindede hayalet bi çizgi görüyorum bence var inşallah vardır bi kan verin acilde ☺ normal acile gidip sancınız olduğunu ama süphenizden dolayı ilaç içemediğinizi söyleyin hemen bakarlar
newmommmyy2 kivanc11 ayy ben şu beyaz olan kaset testle öğrenmiştim gebeliğimi 🥹 ve ondada baya belirgin bir çizgin var bence 😍 kan ver hemen
EsoMom_ kivanc11 https://mutluresim.com/image/IMG-7403.1xLjci benimki bu şekildeydi ben hayal kırıklığıyla eve geri dondum istersen farklı markayla yap çünkü bunlar güvenilir değil yine de sen bilirsin canım