Esoo 6+4 te karındanda alttan da hala kalp atışı duyamadık bu cumada duyulmassa kürtaj dedi doktor ☹🙁😭 ilk gebelik kalp atışı dışında herşey normaldi oysa ki 😣😢😢😢
Esrakse Esoo bence 6+4 te kalp atışı duyulmadıysa bekleyin biraz daha. 8 haftaya kadar duyulma ihtimali var
Esoo Esrakse nebileyim canım ya zor bi süreç. herşey normal kesesi bebeği ama kalp atışı yok. bndede kasık ağrısı dışında bi belirti de yok başka 1 hfta öncesine kadar koku hassasiyetiyle bulantı bişey yiyememe vardı ama şuan hiçbirşeyde yok kalp atışı olmadığı için mi kesildi acaba bu belirtiler bilemiyorum 😢
Esrakse Esoo bence alakası yok. Doktorun kan değerlerine baktı mı? Eğer haftasına göre beta hcg değeri iyiyse kalp atışını bekleyin, 8 haftaya kadar kalp atışı duyulmayabiliyor. Benim ilk gebeliğimde 9 haftalıktı kalp atışı olmadı ve ben kürtaj olmak istemedim kendisi düşsün diye. Düşük oldu sonuçta vücut atıyor. Aklımda soru işareti olsun istemedim
Reparista Elif92 hayırlı olsun kız bizimki terazi görünüyor ama babası keşke teraziye denk gelmeseydi diyor 😁
Zulubik 5+3'üm ben de. 7. Haftamda kalp atışı için ilk muayeneme gitmeyi düşünüyorum. İnşallah sorun yaşamayız. 4. Haftamda kan testinde beta 98 çıktı. Düşük bir değer. Tedirginim o yüzden.
Reparista Zulubik canım hayırlı olsun.değere takılma benxe iki güne bir kan testi ver artış önemli bildiğim kadarıyla
Zulubik Reparista teşekkür ederim canım, panik yapmayayım, akışına bırakayım diye başka kan tahlili yaptırmadım ama aklımda takılı kaldı o yüzden içimin rahat etmesi için yarın yaptıracağım bakalım kaç olmuş.
Elif92 Reparista canim benim esim ve kiz kardesim terazi cok iyi huylu neseli oluyorlar ins terazi olurlar bence🤗🤗
Reparista Zulubik evet yaptırmalısın bence çünkü iki günde bir katlanması lazım Ben rakam 6000i görene kadar yaptırdım pimpirikli olmaktan Sağlık ocağındak hemşire artık gelme dedi 😁
Zulubik Elif92 ben düzenli olarak balık yağı, d vitamini ve b12 vitamini alıyordum zaten günlük yaşantımda. Hamile olduktan sonra da folik asit ve demiri ekledim canım.
Zulubik Elif92 ben bu vitaminleri uzun yıllardır kullanıyorum, hasta bile olmuyorum bu sayede. Önemli olan içeriği temiz ürünleri kullanmak bence.
Elif92 Reparista bu konu basliginin daha aktif olmasini bekliyordum acikcasi. Yeni ogrenen anneler nerede heyecanlarini paylasiyor ki😊😊
Reparista Elif92 valla onlarca başlık var hak veriyorum aslında 😇Ben baya sonradan fark ettim başlığı
Hnfvndk Demetsltv yaşasın tek zayf ben degılmışım. D bnimde 41 küsürdü zten 42yı hıc gecemedim 🙄 1 ayda 4-5 kılo aldm mutluyum 😍😁😁😁
Elif92 Hnfvndk simdiden folik asite basladiniz degil mi hepiniz? Ben daha persembe gidecem doktora o yuzden almadim