Reparista Svl_bktylmz canım merhaba hayırlı olsun benimde işk öğrendiğimdeki değerim 70di adetten 4 gün önceydi
Svl_bktylmz Reparista benm günüm geçti ama şöyle bir durum var ben 45 günde bir oluyorm o bakımdan son adet günümü baz alamıyorum 🤦🏼♀️
Nurpamuk eglhnztrk benim ilk gebeliğimdede bekle düşermi kalırmı belli olmaz dedi doktor birdaha o doktora gitmedim böyle ruhsuz konuşan doktorlardan fayda gelmez
Seray22 Svl_bktylmz Benim 42 çıkmıştı çok yeni olduğu için öyle çıkabiliyor Allah’a şükür şimdi yükseliyor rabbimin izniyle korkmanıza gerek yok☺️😍♥️
Ozge1629 Reparista merhaba canm gordugumde doktoe betaya bakmadı genelde 2000 -3000lerde kese gorunuyormus ultrasona gore besbucuk haftalık oldugumu soyledı
Reparista Ozge1629 hadi bakalım hayırlı olsun canım allah sağlıkla kavuştursun 😊 Bizimki daha minik bugün 5+0 olduk ❤️
Mahinur94 Reparista bizde buhün 5+0 ben daha buhün öğrendm kan tahlilinin sonucu şükür rabbim dualarımızı kabul etti
Reparista Mahinur94 yaaaa öyle miii 😍 Hayırkı olsun aşlah sğlıkla kavuştursun inşallah canım 🙏🏿 Betan kaç peki şuan
melegiminannesi eglhnztrk 14 cm di kuzum kesem bebeğimde 2 mm di gayet sağlıklı dedi ama sen baska doktpra da git bence
eglhnztrk melegiminannesi dün başka bir doktora gittim. Kalp atışını duyduk çok sükür ama bebeğim 4 gün geriden geliyo sağlıksız olanilir on beş gün daha beklicez dedi. geç döllenme olma olasılığı beta değerlerim yüzünden çok düşük. Adetimden 3 gün sonra betam 431 di 😞 melegiminannesi