Emraheymazarslan Bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ama beyaz hastane takımı mahvoldu pembeye döndü ne yapabilirim acaba bilenler 🤔
Busbus Emraheymazarslan aslinda yikama talimatina gore yikadiysan renk vermemesi lazimdi cnm istersen aldigin yere bir sor degisim hakkin olmali
ece123 Merhaba ben ilk bebeğimde çıkmayan lekeler ve rengi değişen kıfayetlerinde ılık sirkeli suda bekletiyordum.Deterjanların çıkaramadığı lekeleri sirke çıkarıyodu dene istersen 😊
Emraheymazarslan ece123 herhangi bir sirke olabilirmi ve ne kadar bekletmem gerekiyor miktarı nasıl olmalı 🙂
Sibel ece123 bu bebek kıyafetleri renkleri karışık beyaz kırmızı karışık sade beyaz olsa atılır da beyazlar olarak mavıyle falan karışık şimdi o renkler nasıl ayırt edılerek yıkanır ?😬
ece123 Emraheymazarslan evet herhangi bir sirke olabilir.Ilık suya 1 çay bardağı kadar deneyebilirsiniz.inş.düzelir.Ben kızımın yakasındaki çıkmayan lekelere direk uyguluyodum ılık sudabekletip makinaya atıyodum.
ece123 Sibel ben kızımın yakasında çıkmayan lekelere direk uyguluyordum.Renkli olsun fark etmezki lekelere bire bir çözüm banada teyzem önermişti.Denemekte fayda var sonuçta sirke zararsız bişey