Fdle sutlukahve_ ben akşam tekrar test yapıyım eğer silikse değerlendiriyim mübarek günlerde de hiç çekilmiyor ama napalım kutsal oldu bu çile 😅
sutlukahve_ Fdle çok çok geçmiş olsun inşallah bu ay tutar kürtaj sonrası çok çabuk oluyor zaten isteyen herkese nasip olsun inşallah
Fdle sutlukahve_ aminn çok teşekkür ediyorum Rabbim dileyen isteyen hakeden herkese annelik duygusunu tattırsın kimseye aratmasın inşallah 🙏
Fdle sutlukahve_ Fdle Dayanamadım şimdi yine yaptım baya silik sanıyorum iyice çatladı çünkü karnımın sol alt tarafında da ağrı var baya inşallah bugünü değerlendirince yetişebiliriz yumoşa süresi dolmadan 🥴
Fdle sutlukahve_ çok teşekkür ediyorum gülüm sende var mı gebelik veya çocuk hep kendimle meşgul ettim seni hakkını helal et ❤️
sutlukahve_ Fdle estağfurullah olur mu öyle şey ne istersen sorabilirsin yok canım 2 dusugum var yaşayan hiç çocuğum yok bende sabah test yapicam sende bana dua et 🙏🏻
Fdle sutlukahve_ ayy insallahh inşallah Allah’ım bu güzel duyguyu nasip eder sana da yürekten diliyorum bunu şu mübarek günlerin hürmetine 🙏
Fdle sutlukahve_ Şöyle çektim canım bugün ki yaptığımı da yapıştırdım diğer sildiklerim akşam ki yaptıklarım karışıklık olmasın diye teke düşürdüm kesin kesin pik olmuş ve çatlamış gibi demi 🥹
Fdle sutlukahve_ çok teşekkür ediyorum canım yarın bende senin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏❤️
Fdle sutlukahve_ vallahi bu testler bitsin ben daha da yapmam stres yapıyorum kendime en iyisi adeti hayırlısıyla görüp mümkün mertebe gün aşırı birliktelik ancak bu şekilde yani 🥺
Fdle sutlukahve_ Canım gece vakti yaptım hayalet bir çizgi var mı yoksa gözüme mi gözüküyorlar anlamadım 😅