sutlukahve_ Kızlar ovulasyon testlerim bu şekilde sabah gebelik testi yaptım innovitanin erken gebelik degilms o da sanırım hayali bişey gördüm ama kuruma miydi hayal mi gördüm yoksa var mıydı bilemedm ikilemde kaldım varmı basina gelen
Eda42_ sutlukahve_ Bu iki çizgi biraz daha belirgin olunca hamilelik oluyordu sanırım diğer arkadaşlar dan öyle gördüm adet gününe kadar yapmaya devam et inşallah pozitif sonuçlar alırsın
Fdle sutlukahve_ Bu bugün ki testim diğerlerini de atacağım buraya bu ovulasyon testleri beni sinir hastası etti hiç anlamıyorum birşey 😅
Eda42_ Eda42_ Bilemedim ki canım bir arkadaş vardı @Nurellaaaaaaa1212 bu daha bilir onu testler daha koyu çıkıyordu sanki
Ask45 sutlukahve_ canım arkadasımın çatlamanın 5. Günü koyulaşmaya başladı adete 3 gün kala kıpkırmızı oldu hamile çıktı ama baya kırmızıydı
sutlukahve_ Eda42_ test yaptım ama strip testler varya onlardan erken gebelik sandım ben onları ama değilmiş 🤭
sutlukahve_ Eda42_ varla yok arası bisey görür gibi oldum ama kuruma mi görmek istediğim için mi emin olamadm