BBusraa Mrvaydn18 evet yapıyorlar ama benim doktorum orada yapılan sonuçların yanılma payı olabileceğini söylediği için başka yerde de yaptırmamı istedi
SevgibiR Mrvaydn18 yapıyorlar ben yaptırdım kaç kez guvenilir degil diyor bazıları ama sonuçlar ztn hastaneye gönderiliyor orda labda yapılıyor sağlık ocağında lab yok ztn hastaneden geliyor sonuç bilgisayara yanilma payı olduğunu sanmam
Mnks BBusraa size hak veriyorum benim saglikocaginda tsh degerim 5.95 cikti...4gun sonra dahiliye doktoruma gittimsonucu gösterdim tekrar kan vermemi istedi hastanede 1.80 cikti sonucum
Mrvaydn18 Sedef-345 idrar yolu enfeksiyonum vardı da tekrar nüksetmiş mi diye kontrol etme amaçlı yaptıracaktım bu kültür mü oluyor şimdi
Kamazeynep55 Yapıyorlar aksine onların testleri asıl güvenilir olan. Benim özel hastanede salladıkları pek çok şeyi sağlık ocağım farketti.
Sedef-345 Mrvaydn18 bende sağlık ocağına yaptırmıştım tam idrar tahlilini bu tek başına yeterli değil bakteri olup olmadığını idrar kültüründen anlarız demişti. Onu ayrıca yaptırdım .
BBusraa Mnks çok var gerçekten sağlık ocağında tahlil yaptırıp sonucu yanlış çıkan. Ben hep yaptırıyordum doktorum demese bilmicektim bunu daha sonra çok kişide gördüm böyle yanılmaları gerçekten oluyormuş demekki dedim ☺️