sevcnnn9 Bu hastanede doğum yapanlar var mı normal doğum ama ebeler ve doktor size karşı nasıldı bilgilendirir misiniz korkularım var
Kumsalzeyus sevcnnn9 doğum yapana kadar herkese soru soruyorlar kendileri doğurunca ortadan kayboluyorlar Arama yerine Antalya yaz çıkar geçmiş te ki ler 3 hafta sonra ben yapacağım değişiklik olmazsa detaylı yazarım Siz kaç hafta da sı nız
sevcnnn9 Kumsalzeyus evet ilk gebelik doğum sürecinde ebelerin ve doktorun bana karşı olan davranışını bilmediğim için korkutuyor yada kalacağım oda ilgilenen kişiler
Kumsalzeyus sevcnnn9 geçen hafta demir takviyesi aldım odaları gördüm 2 kişilik çok geniş güzeldi herkesin tv si dolabı var İlgilenme hemşirelere bağlı ama normal doğum yapan biri vardı memnun kalmış sancı odası başka yermiş sanırım eşini filan da almışlar Gittiğim zaman odada ki diğer bayan kaç kişi geldi gitti memnun kaldılar dedi tabi beklenti karşılığı memnuniyet değişir
Bemie Devlet hastanesinde normal doğum yapmak zorunlu mu? Sezaryen yapamıyor muyuz? Bugün randevum vardı doktora sordum Mecburi durumlarda sezaryen yapıyoruz, Keyfi sezeryan yok dedi. Sizlere ne dedi doktor Paylaşır mısınız