Eliffbaby 12+1 de kıza benziyor dedi 13+1 de kesin kız dedi valla dayanamayıp alışveriş yaptım inşallah değişmez bizim de kontrolümüz bayramdan hemen sonra 17. Haftada da netleştirelim dedi 🌸
Fatmet Eliffbaby aynı şeyleri yaşamışız 😯🫶🏻 14+1 im. Doktorum 12 haftadan beridir hep kız dedi. 16 yı bekle az kaldı diyo şimdide 😂
Eliffbaby Fatmet ben yanılma olacağını pek sanmıyorum ama burda da herkes kız dedi rüyamda da kız görmüştüm zaten 😀
Kikiriki [silindi] kaç gün içinde çıktı sonucunuz bizde o firmaya yaptırdık bugün 7. Gün ne zaman çıkar acaba
[silindi] Kikiriki ben iki kere kan verdim ilki numune red geldi yetersiz dna oranı diye kan verdikten 3 gün sonra aradılar tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler tekrar kan verdim tam 7. Gün sonuç çıktı gece 10 da aradılar beni
Smhlms susi2 bende dün öğrendim bizim de oğlumuz oluyor bizim de Eylül de doğum Rabbim sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize
Visneli1so-s susi2 bize tahmin yaptı ama kesin deil değişbeilir dedi 2 hafta önce bayramdan sonra öğrenecez bizde
Kikiriki Ysfansi bize 10 gün dendi ama araya bayram vs giriyor haftasonları giriyor acaba haftasonlarıyla beraber 10 gün mü 😂🙈
Kikiriki [silindi] kaçıncı haftada vermiştiniz peki ben 10+5 de verdim firma bize doktorla iletişime geçeceğini doktorun bilgilendireceğini söyledi sizi direkt kendileri mi aradı
[silindi] Kikiriki ben ilkini 10+3 te verdim fetal fraksiyon yetersiz geldi ikinciyi 11+3 te verdim fetal fraksiyon %18 geldi ve spnuç çıktı sonucuda kendileri beni arayarak söylediler sonucun temiz olduğunu vs ilk onlardan öğrendim hatta cinsiyetide söylediler gece 10 da aradılar sonra doktora kontrole gittim doktorda sonucun temiz olduğunu onayladı doktorada atmışlar sonuçları ve ultrasondan bakıp cinsiyetin kız olduğunu da onayladı Kikiriki