Bnguuu_102 Burnosunn_annesi ay noldu canom kıyamam çok geçmiş olsun daha önce de demiştin gözğm ağrıyro diye
Burnosunn_annesi Lamraaa yaa herhangi bir sıkıntı olamdı demi canım duymaya ihtiyacım var 🤲🏻bebiş doğduktan sonra acaba mı diyorum korktum acıkcası göz doktorum olur dedi ama🥺
Lamraaa Burnosunn_annesi hatta benim ablam 8.aya kadar düzenli yaptırmıştı hiç bi sıkıntı da çıkmadı çok şükür canım hamileyken yapilabiliyo diye bilmiyorum
Burnosunn_annesi Lamraaa yaa çok geçmiş olsun evet benimde olmam lazım doktor olur dedi ama korktum sonradan bebekte sıkıntı yapar mı diye ablanızın bebişi doğdu demi herhangi bir sorun yaşamadılar inşallah🤲🏻
Lamraaa Burnosunn_annesi doğdu doğdu 6 yaşında hiç bi sıkıntı yok çok şükür bizden sağlam masaAllah 😂😂
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi çok şükür canım iyiyim karnım kasılıyor işte hareketlerime dikkat ediyorum perinatoloğa gidene kadar dikkat etmeye çalışıcam ayın 25 ine randevu buldum daha erken bulabilirsem giderim bulamazsam 25 inde gidicem
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Rabbim yardımcın olsun inşallah bitanem dikkat et yukarı çıkacak inşallah🤲🏻🥰♥️