Buseemm Gelmiyolarrr gelmiyolarrr son 9 gün yaziyor ama boş sanci varrr sadcee nasi gidiyor sizde ne yapiyorsunuz?
Gamzecebecii Buseemm bende de son 9 ama çarşamba günü sezeryanım var 🥹sadece ayaklarım çok ağrıyor ya
keyfimin-kahyasi-misin Buseemm cmtesi günü snacilarim başlamış dedi doktor Ama aktif ielrleyen bir açılma yok 🫠Kasilmam var çok fazla 37+5 🙂↔️
Buseemm Gamzecebecii bana salı günü tekrar kontrole gel dedi yarin gidicem bakalım ne diyecek sancim vardi nst de ama açılma olmadigi icin ve ilk gebelik oldugu icin normal bekliyoruz o yuzden evde sanci takibi dedi. Yarin ne diyecek bilmiyorum bakalim
Gamzecebecii Buseemm ay hayırlısı olsun 19 unda doğumum zorunlu sezeryan olacağım makat gelişi ilk gebeliğim ama dönmedi ya bebişim mecbur sezeryan 🥹🥹
Buseemm keyfimin-kahyasi-misin bnde de ayni durum var geçen hafta sancim cikti acilma olsaydi alacaklardi galiba ama açılma yok diye geri gönderdiler
EbruDemir81 Benimde kasilmalarım var nstde sancim da çıkıyor ama yalancı sancı dedi doktorum çarşamba tekrar randevumuz var bakalım ne diyecek şuan 38+4 deyiz
Oykuozgem keyfimin-kahyasi-misin onu bilmiyorum doktor sancıların var açılmaya bakalım dedi baktı yok olsaydı baslardik dedi şimdi eve yolladı arada giriyo şuan 🥹
keyfimin-kahyasi-misin Oykuozgem Takip et Kendini benim de Nst de çok yukske sancım var ama ilerleyen aktif bir acilmam yok 🥲düzenli olmasına ragmen
Oykuozgem keyfimin-kahyasi-misin kaç gündür var peki 🥹 bana öneriniz ne dedim ilişki ilişki ilişki dedi 🥹🥹
keyfimin-kahyasi-misin Oykuozgem ilişkiye Giremiyorum çok rahatsız oluyorum üç gündür çok başka Kasilmam ağrım var öncesinde vardı uzun süredir ama bu daha başka 🥲🥲90 lari goruyo Nst de