elfbcr ben şuan 28+ 5 im idrar yolu enfeksiyonundan dolayı sancı oluyordu arada ne olur ne olmaz doktor nstye sokuyor 2 hafta arayla bu ikinci girişim olacak bir zararı var mı siz kaçıncı haftalarda girdiniz?
zynpknt elfbcr zararı olcak olsa doktor sokmaz diye düşünüyorum ben henüz girmedim 31.haftanın içindeyim ama öyle bi durum olsa beni de sokarlardı önemli bişey çünkü sancı
Ayshababy elfbcr Almanya’da 25haftadan itibaren koymaya başladılar beni 2 kez girdim 29da tekrar giricem bazı yerlerde erken başlıyorlar bi zararı olmaz bence zararlı olsa doktor yapmaz
elfbcr zynpknt yani bende 29 a girdim sayılır zaten ama doğum sancısı gibi değil sanırım enfeksiyon tetikliyor
CeysuG elfbcr 37. Haftada girdim ilk sorun yoktu doktorum o yüzden bu haftayı uygun gördü. zararı olacağını düşünmüyorum, riskli gebeliklerde haftada 3 4 kere girenler var öyle olsa doktor müsade etmez
elfbcr Esma006 yanlışınız var zira doğumlar zaten 39. haftayı buluyor bulmuyor bile ondan baya bir önce takip etmeye başlanıyor zaten