Nurayy09 Minnos53 aynen, çok şükür bebeğimizde bizde iyiyiz... Uykusuz geceler başlayınca fazla kilolarından kurtuluruz her türlü 😆..bide ilk bebeğim, o yüzden sıkıntı yapmıyorum
Aysegolcuk Sezgin inşAllah veririz 🤲🏻 Benimle dalga geçenlerde var niye bukadar kilo aldın diye benım zoruma gidiyor canım
Nezaketyildiz 25 haftalık oldum 12 kilo aldım 😩😩😩 Salı günü kontrolüm var bakalım doktor ne dicek. Ama bence içtiğim vitaminler yapıyo 🙂 bide üstüne sabah akşam kan ilacı içiyorum ben almayayım da kim alsın yakında yuvarlanacağım şimdiden böyleysem ilerde nolacak 🙂
Ysn Betul0266 bebege faydasi olmayan hicbir seyi yemedm beyaz ekmek un seker surmedim ağzıma hep protein sebze agirlikli beslendim
Sezgin Aysegolcuk canım inan benim son gittiğim doktor da resmen dalga geçti benimle ama elimde değil dikkat etsem de alıyorum . İnşallah doğumdan sonra vereceğiz sağlığımız yerinde olsun da ne yapalım. Ablam 29 kilo aldı hamileliğinde. İnan 33 kilo verdi 9 ayda. Ve şu an eski halinden bile zayıf fit.
Nur_Husuf Aysegolcuk bende 24 haftamda 12 kilo almisdim simdi 26+4 haftaliqim ne kadar almisim bilmiyorum
Tubamsl Boyum 1.65 kilom 55’ti şu an 59 olmuşum 15+6 olduk 4 kilo almışım doktor çok dedi yediklerine dikkat et ve egzersiz yap dedi yalnız ben çok yemiyorum mesela tatlı ağzıma sürmedim desem yeridir zaten çok mide bulantısı yaşadım ama az istifra ettim bir de benim tüp bebek sanırım kullandığım hormon ve özellikle kortizon ilaçlarıyla alakalı 🥺
Yesim_dmrcn Aysegolcuk 27 haftalık oldum 5 kilo aldım dr çok dedi 🙄 vücudumda çok belli bişey yok ama yüzüm poğaça gibi oldu😔😂