Helinsevim Beyzanur3 peki karnında yumuşaklık kaldı mı , dümdüz oldu mu ve tayt korse mi normal korse mi 🙃💕
Beyzanur3 Helinsevim hayır canım hem diyet de yapıyodum eğer o kadının yaptığı hareketleri düzenli yaparsan sıkılaşıyo bile ben farklı sıkılaştırma egzersizleride yapıyodum ama kendini çok zorlama ilk başta çok zor hareketler çünkü misal 15 tane yap bırak sonra sonra çoğalt bide pentinin şort korsesi var onu kullanıyodum bu doğumumdan sonra da kullanmaya devam edicem
Ozgekiz Helinsevim beni doğumdan sonra gören, aaaaa sanki hiç dogurmamissin gibi diyordu. Hani şu meşhur taytlar var ya nedefit vs onlardan birini almıştım. Kendi kendine gitti ama sonra depresyona girdim, kocaaaa bir göbek sahibi oldum tabi 😄
Krystal Helinsevim Ya doğumla alakası yok benim ama göbeğim vardı sporla gitmişti gerçekten tavsiye ederim.😌
Helinsevim Krystal teşekkür ederim canım 💕herkes spor ve korse demiş ve bebemden vakit bulursam bir program yapacağım kendime 😃
Rare Helinsevim crunch hareketi yarim mekik 😊 ama tavsiyem kendinizi toparladiginizda salona yazilmaniz ev de dumduz Karina ulasmak yipratici