Yaprakunallar Kızlar merhaba , fredly marka pozitif gibi silik , 10 dk sonraki predictor çok silik gölge ertesi gün sabahkinde bişey göremedim ben şimdi neyim ya🥹
Eda42_ Yaprakunallar Adet günü gelince gecikirse kan tahlili yaptir en doğru sonuç o zaman belli olur çizgi var mı yok mu diye takıp Edip stres yapma en doğrusu adet gecikmesi beklemek
Yaprakunallar CerenDF ilk yaptığım çift çizgi olan 2 dk içinde çıktı diğerinide yapıp 3-4 dk içinde ışığın altında çektim net çıksın diye uğraştım o arada en son yaptığım testte ay bu sekilde
Eda42_ Yaprakunallar Kendine yaptığın yanlış hamilelik sabır işi hadi beta değeri az çıksa yine bekleyeceksin artış var mı kese görmek için beklemek Bebek kalp atışı herşey sabırlı beklemek mecburen bekleyeceksin başka çaresi yok o yüzden âdet gününü bekle
Yaprakunallar Eda42_ evet bu aysan sonra yoksa eğer öyle yapacağım haklısınız gerçekten en az bir hafta geçmesini beklemek lazım
Eda42_ Yaprakunallar En iyisi adet gününe varmış en fazla bir iki gün geçsin öyle test yap kan ver elbette pozitif güzel haber almak öğrenmek istiyorsun ama böyle testlerde var mı yok mu diye daha fazla stres olup hani olacağı varsa bile olmaz stres çok etken bu hamilelikte sen gönlünü ferah tut Nasibinde olan sana gelecek zamanında
Eda42_ Yaprakunallar Bu testler güvenilir bile değil artık kaç kişi yalancı pozitif çıkarmış o yüzden silik değil net iki çizgi olunca inanmak lazım sende bekle hayırlısı olsun