1gebeshanim Oykuozgem bişiy soracağım. Çatı muayenesi sonrası leke geldimi gün boyu az az. Sanki ilk defa adet oluyormuşum gibi siyaha yakın leke geliyor ara ara. Doktor baktıktan sonra leke gelebilir demişti ama öğleden önceden beri geliyor akıntı az az
S-Eda0 1gebeshanim merhaba çatı muayenesini kaçıncı haftadan itibaren başlatıyorlar bilgilendirir misiniz
Meryeminannesi20 1gebeshanim benim çatı muayenesi sonrasınds lekelenmem oldu nerdeyse beş altı gün boyunca sonrada doğum oldu zaten
medihaesra 1gebeshanim gelmesi normal benim 4 gün boyunca az ve kahverengi olarak geldi doktorum normal olduğunu söyledi. Kahverengi olması eski kan olduğu anlamına geliyor vücut zamanla atıyor ama kırmızı gelirse takip etmek lazım. Özellikle artarsa doktora mutlaka gidin
EmelDoga S-Eda0 bazı doktorlar yapmıyor doğum sancıları başladığında bakıyor. Ama genelde 37 haftada bekılıyor aksi bi durum olmadıkça
1gebeshanim S-Eda0 S-Eda0 normalde 38.haftada yapacaktı doktorum.37.hafta muayene edemedi izinliydi 37+4 de yaptı beni
Seyda-06 1gebeshanim suni sancı ile çok zor oldu benim ama normalini bilmiyorum ki hiç. Birde doktor kilo alıyor diyor ama bebek doğuma yakın kilo alımı duruyor gibi sanki birde söyledikleri kilodan en az 300 400 gram eksik ti doğduğun da benim
1gebeshanim Meryeminannesi20 ya doktor lekelenme olur biraz. Normal demişti yaptıktan sonra ben tabi ne tehlikeli ne değil korkuyorum her şeyden
1gebeshanim Meryeminannesi20 birde herkesinmi öyle bilmiyorum çatı muayenesi ama sanki parmaklarıyla kesemi kaldırdı dokundu hissettim onu belki o yüzden leke geliyor
Meryeminannesi20 1gebeshanim onu tam bilmiyorum ama alttan muayene doğumu tetikliyor gerçekten, alttan muayene olduktan sonra hergün düzensiz sancım oluyordu oluyordu ve geçiyordu sürekli en son dakika tıtmaya başladığım günün akşamında doğum yaptım
Parinas 1gebeshanim suni sancının sıklığı daha fazla oluyor sadece. Şiddeti aynı. Çok kilo alıyorsa riske atmayın kabul edin derim ben
1gebeshanim Meryeminannesi20 bu perşembede bakacak kesin yaa 🙃 haftaya bir gün verecek sanırım bayramdan önce doğurtayım dedi çünkü
minicikanne 1gebeshanim benim hikayem hiç pozitif değil şimdi ikinciye hamileyim suni sancı kabul etmicem asla. Sadece epidural yaparsalar kabul ederim.
Meryeminannesi20 1gebeshanim alttan muayene olurken kendinizi olduğunca rahat bırakın ozaman acımaz okadar, plates topu ile egzersiz, hergün kocayla ilişki squat bunları yapın muhakkak