EsraKarahan Merhaba 35.haftadayım bi kaç gündür ellerım uyuşmayan basladı. Doktoruma sorduğumda b12 eksıklıgı, şekeer, veya fazla kılo alımı olabılır ondan kaynaklı dedi Var mı aranız da bu durumu yaşayan? 😑
YaseminNurcanSu EsraKarahan ben 15 gundur surunuyorum gece uyuyamiyorum agliyorum resmen uyusma sanci agri hissizlik b12 basladik kimi doktor boyun fitigindan ddi kimi sinir sıkışmasi sicak uygula ddiler bugun basladim bakalim doktor kolunu kullanma dedi yasayip sonuc alan varsa yazsn lutfen
Elifcr1 Bugün tam 30 haftalık olduk benimde ciddi derece el uyuşmalarım var 🥹ve bende kiloluyum çalışıyorum ona bağladım sanırım.
EsraKarahan Elifcr1 galiba benim de kılodan dolayı ödem oluyormuş vücutta ona bağladım 12 kılo aldım toplamda 92 yim şuan 😑
De25 EsraKarahan EsraKarahan ben günde 2 defa kullandım normale döndü sonra 1 defa kullanmaya başladım
EsraKarahan Elifcr1 pekı ne yapıyorsunuz ? çok sık olmaya basladı bu araa hareket felan yapıyorum ama gecmıyor bazenn 🥲
Elifcr1 EsraKarahan ya benim gece çok oluyor uyku esnasında hemen eşime masaj yaptırıyorum 😀🤣ya da yüksek tutmaya çalışıyorum. 🥹 geçiyor da
cennetmelegininannesi YaseminNurcanSu valla benimde doğumdan sonra oldu uyuşma karıncalanma kızım 2,5 yaşında şimdi ciddi derecede artmış durumda ne çekildim boynumda düzleşme ve fıtık çoktı ondan kaynaklı dedi bildiğini kaşık tutamıyorum bebek arabasını itemiyorum. Bende 3 defa spiral oldum belimde değilde omurgamdan hasar bıraktı acaba diyorum
EsraKarahan YaseminNurcanSu YaseminNurcanSu off çok zor ya ben de aynı durumdayım inşallah geçer hemen😑
MeltemMydn 8 ay önce doğum yaptırdım 22. Haftam da bir başladı ödemden kaynaklı sinirlere baskı oluyormuş b12 vs hikaye ne çatal bıçak asla tutamazdım eşimi her sabaha karşı uyandırır masaj yaptırırdım hamileliğim sonuna doğru iki elimde de olmaya başlamıştı çok fena bir durum ne uyutuyor ne huzur veriyordu doğumdan sonra 40 ımın çıkmasına yakın geçmişti. Farmasi markasının dr c tunanın soğutucu jeli bende işe yarıyordu kimi bulursam o an yanımda ellerimi onunla ovduruyordum rahatlama geldiği an uykuya dalabiliyordum.
EsraKarahan MeltemMydn ay doğumdan sonra hectı mı acaba? 35 hactalıkken basladı ciddi olarak zorluyor beni 🥺🥺
MeltemMydn Bir de el atelleri var demirli onlarla gezdim çok işe yaradı hem ödem için hem günlük hayatımı sürdürebilmek için deneyin isterseniz bi
MeltemMydn EsraKarahan evet dediğim gibi 40 ımın çıkmasına yakın geçti ödeme bağlı oluyor eklemler inanılmaz su topluyor sinir sıkışması oluşuyor vitamin vs ilgisi yok çok araştırdım