Minervabunny busrax_ vallahi ben de ilk kez 10 görüyorum laboquick de 20ydi mesela sanırım predictor baya iyi acaba onun kaç biliyor musun
busrax_ Minervabunny Predictor® Early 10 mlU/ml ve üstündeki hCG konsantrasyonlarını tespit eder. YAZIYOR :d
Minervabunny busrax_ yok ya çıkmaz bence ben bile bile yapıyorum çıkmayacağını aslında ahahsh herhalde kendimi negatife hazırlıyorum böyle ya öncesinden çok umutlanıp bi anda kesin negatifi görmekten korkuyorum herhalde🫠
busrax_ Minervabunny zaten çok erken. döllenmiş yumurta 7-8 gün sonra rahme yerleşiyor ve beta salgılanmaya başlıyor. ilk önce kana sonra idrara geçiyor :D
Minervabunny busrax_ ay ben onu dün geceden yapmıştım negatif çıkmıştı, hatta itiraf ediyim cuma da test yaptım negatifti, oruçluyum az önce çok beklemiş sıvı almamışken elimdeki son testi yaptım silik çizgi çıktı az önce
busrax_ Minervabunny ayyy bir şey diyim mi bende bu şekilde çok silik çizgiyle öğrenmiştimmm 🥹🥹 hadi bir kaç gün daha geçsin kan ver. Çok sevindimm. İnşallah vardır gerçekten 💖💖💗💗🌸🌸🌸
Minervabunny busrax_ inşallah canım ya evdeki son testimdi ama ptesi alıp yapıcam inşallah yalnız gerçekten fotoğraftan çok daha belirgin eşim de görmesin diye uğraşırken bi türlü netleyip güzel ışıkta çekemedim çok teşekkür ederim dua et benim için olur muu💞🌸
busrax_ Minervabunny tabikii dua ederimm. şu mübarek günlerde rabbim kalbinden geçen hayırlı dualarını kabul etsin 💖 bu test 10 ml betayı ölçen testti demii