Emrahirem Nasip olursa oğlumuzun adını Ömer Ahlas koyacağız. Yok ahraz derler,yok ahlat ağacı bir sürü yorum. Sinirleniyorum,yorum yapan herkese siz beğendiğiniz adı koyun,biz bunu beğendik diyorum
Asi_07 Emrahirem ismi çok güzel bence diyenlere kulak asmayın bazı kendini bilmezler herşeye burnunu sokuyor malesef sinir oluyorum bende
Tugceelanaz Emrahirem Doğuma az kaldı nerdeyse kimse bilmiyor ismi Tüm bulduğum isimlere birşey buldular . Soğudum hepsinden. 🙄 Bu sefer söylememe kararı aldım
Pinfur10 Bana daha 1. Yi doğurmadan bi tane daha yaparsın diyorlar ben de çocuk isteyen kendi doğursun diyorum. İsme karışan olursa da isim koymak isteyen kendi doğurduğu çocuğa koysun derim ben böyle hadsiz şeylere tahammül edemiyorum çünkü kimsenin hiçbişeyine karışmam
Pinfur10 Emrahirem bir böyle yorum yapanlar çocuklarına kendileri isim vermemiş insanlar kıskanıyorlar bence. Ya annesi ya kaynanası babası karışmıştır çekemiyolar sen kendi istediğini koyuyosun diye
Minnakpopus Emrahirem siz gereken cevabı vermişsiniz zaten. Beğenmeyen doğursun kendi istediği ismi koysun.
Accountant Emrahirem hiçbir halta yaramazlar konu isim olunca en öndeler sanki fikir soran fikir isteyen var bende o kadar gıcık oluyorum ki ne istiyorsan koy bir şey diyeni de tersle daha geçen gün annemi tersledim bu konuda herkes kendi doğurduğuna isim koysun
Mavili1480 Emrahirem Bizde de aynı ikinci oğlum olacak abisi atlas ismini beğendi başka isim koyun güzel değil diyorlar umursamıyorum 22.haftama gireceğim hepsine inat kapı süsünü bile yaptırdım 😂