Mmehtappp İlk hamileleigim 23. Haftadayim normalde gün içinde hareket ediyodu artık geceleri hareketlenmeye hatta uykumdan uyandırmaya başladı normal mi kızlar
Minnakpopus Mmehtappp ilk oğlumda uyuyamadığım ağladığım zamanları bilirim çünkü canımı acıtacak derecede geceleri başlardı tekmelemeye🫣 bu bebeğim daha küçük ama bundada fark ettim gece 1 dedinmi başlıyo güm güm vurmaya
Mrvsmt2502 Mmehtappp bebekten bebeğe değişiyor lk kızım hareketliydi ama uyandırmazdı beni ikinci kızım uyandırıyor hatta rahatsız olduğunu bayağı belli ediyor. Dün gece eşim elini karnıma koyup uyudu nasıl tekmeliyor adam uyandı tekmelerine 😂
Mavili1480 Mmehtappp Bende 22 olacağım gün içinde çok hareket hissetmiyorum gece biraz hareketi var ama tekme falan atmıyor 😊
Minnakpopus Mmehtappp Ama dünyaya gelince hiç öyle olmadı maşallah 😍🤲onunla avutuyom kendimi. İnşallah bu bebemde en az abisi kadar uyku düzeni olur 🫣
Kbrysnn Benim bebişim gece çok hareketli olurdu ama şimdi 31 haftalık olduk maşallah gündüzleri çok hareketlenmeye başladı 😀😀