Seyda5- Kızlar tüp bebek tedavimin transferden sonraki bugün 6. Günü sabah 2. İdrarım ile yaptım🥲 ilk 15 dk içinde çıktı ama kıl gibi ince erken olduğunu biliyorum şansımı denemek istedim var dimi ?🌸🥰
Nebile2121 Seyda5- canım 9 günü birdaha dene testi çok erken yapmissjn ama var gbi gorunuyor inslalah doğru sonuç gosteryrdur bu test 🥰❣️ dualrim seninle rabbim.emeklerini boşa çıkarmasın tüp bebek annesi olarak seni çok iyi anlıyorum. ❣️🥰
Parinas Seyda5- gördüm bende ama başka markayla tekrarlayın ya da kan verin bence. Böyle kıl gibi ince olduğunu gördüğüm bi ay adet olmuştum hemde aynı markanın 2 3 testini yaptığım halde. İnşallah sizin herşey yolundadır gebelik vardır 🤲🏼
Heycanlianne_41 Hayırlı olsun canımm var görünüyor Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kolaylıkla sana tutunsun 🥰
Seyda5- Parinas yarın tekrarlayacağım normalde kan günüm cuma günü cumaya kadar her gün yapmayı düşünüyorum test 1.5 senedir çift çizgiyi görmek için deliriyordum keyfini çıkarmak istiyorum 🤣🤣
Seyda5- Nebile2121 yaaaa 🥰🥰🥰 değil dokuz her gün tekrar edeceğim. Canım arkadaşım duygudaşım çok teşekkür ederim inşallah kanda da görmeyi nasip eder rabbim 🥰❤️
Leyla210 Seyda5- sabah sabah senin sevincinle mutlu oldum ya 🤭 rabbim umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah ❤️