Leylimselin Merhaba, Antalya Memorial hastanesinde doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir misiniz? Ücret olarak sormuyorum ama hastanede kaldığınız süre içerisindeki deneyimleriniz normal ya da sezaryen doğum süreciniz vs. Lütfen bilgi verebilir misiniz 🙏🏻🙏🏻
Gmze9595 Leylimselin merhabalar belki 10 tanıdığım var ise 9 u iki işlem almak zorunda kaldı anestezi de sıkıntıları var kesinlilkle en az 4 yıldır bu şekilde anne uyuşmuyor sonrasında sedasyon ile uyutuyorlar diye biliyorum kendi çevremden
051020antalya Leylimselin bende timur beye gidiyorum. perşembe günü sezeryan olacağım etrafımda çok kişi memorıalde oldu ve herkes çok memnun kimseden olumsuz bir şey duymadım
Gmze9595 Birde fiyatları ticarete döktüler artık beta Hcg vermeye gittim 2.300 lira gibi fiyat istediler yazık
umutluanne7 Gmze9595 merhaba bende oraya gitmeyi düşünüyordum hangi doktor acaba zaten emin değildim şimdi tamamen vazgeçtim sanırım
Gmze9595 umutluanne7 umutluanne7 ben doktor olarak söylemiyorum ameliyathane anestezi yapan ekipten bahsediyorum iğnenin doktorla alakası yok bence doktorları iyi doktorlardı
Tugbabahceci Bizim burda doktor var özel klinik gizem pektaş ve eşi Aras bey diye.dogumlari Antalya’da Memorial da yaptırtiyor.benim ilk dogumu gizem hanım yaptirtti ve ben çok memnunum diğer doktorları tanimiyorum
Leylimselin 051020antalya inşallah sağlıkla kucağınıza alırısnız bebeğinizi vakit bulursanız doğumdan sonra buraya yazarsanız çok makbule geçer Timur beyi herkes çok övüyo 😊
051020antalya umutluanne7 ben kendim de hemşireyim en iyi uzman diye de gitseniz bazen ikinci seferde belden iğneyi yapabiliyorlar tamamen şans işi 🥲 perşembe günü olunca size deneyimlerimi aktarırım ☺️
umutluanne7 051020antalya amin inşallah benimde düşük tehlikem var tam 5+4 te yoğun kanama geçirdim doktor istirahat verdi inşallah bi sonraki kontrolde geçmiş olsun diye dua ediyorum 🥹