Zlm_dmrhn src=“https://i.hizliresim.com/jb5j8dr.jpeg” alt=“Resim Yükle”></a> bat tarihim 10 fakat her ay hamilelik ümidiyle başladığım aya bu ay koy vermiştim ki adetim 7 gün gecikti.bugün artık test alıp yapmak istedim direk kırmızı çıkınca diğeri de hemen yaptım onda da çift çizgi çıktı.sıkıntım artimed test yalancı pozitif veriyormuş.ikiside birden veremez demi???
TugceOrak Zlm_dmrhn verir maalesef. Kan vermeden kesin olarak sevinme bence canım. Artımed mimli maalesef, bana da hamile olduğum halde negatif çıkarmıştı 3 kez üst üste yapmıştım halbuki.
kineem Zlm_dmrhn Ben de daha önce artımed kullandım öyle öğrendim gebeliklerimi var görünüyor hayırlısı olsun artık inşallah yalancı değildir 🌸
Zlm_dmrhn ayalltsc yaa inşallah artımed için baya olumsuz yorumlar vardı bende nöbetçi eczaden bunu bulabildim inşallah vardır 😇🥰
ayalltsc Zlm_dmrhn o erken yapılırsa yada silik vs olursa yalancı verebiliyo seninkisi adet gecikmesi ve kopkoyu çizgiler hemen doktora git bence bebeğini gör 🙂↔️
Rusapolat Zlm_dmrhn 2 hafta önce bunun daha silik haliyle öğrendim. Şuan 5+1 deyiz. Bu Artimed bi bana doğru sonuç veriyor galiba 😂😂 sen yine de kan ver
Zlm_dmrhn TugceOrak evet birçok yorumda okudum onun için ikisini beraber yaptım ama yine de emin olamadım.kan vermek için 10 günü beklemek istedim açıkçası.
TugceOrak Zlm_dmrhn eğer zaten gebeysen kanda çıkacaktır bu testte çıktığına göre, testin doğru sonuç verdiğini varsayarak söylüyorum tabi. Bence kan ver ne hevesin kursağında kalsın ne de yok yere üzül canım
Zlm_dmrhn TugceOrak evet haklısınız yarın ben kan vereyim.umarım buradan sizlere de güzel haberler veririm.
TugceOrak ayalltsc bence bu kadar ümit verici konuşmayın, marka mimli. İnsanlar heves edip sonradan çok üzülüyor artımed yüzünden
Zlm_dmrhn ayalltsc evet normalde hiç gecikmezdi.ya bir gün önce ya sonra ama gecikme hiç yaşamamıştım.üstüne bu çizgiler olunca ama testin kötü yorumlarını yaptıktan sonra gördüm maalesef.
ayalltsc Zlm_dmrhn hamilesin canım bu kadarda netim kan verince özelikle beni etiketlermisin görmek istiyorum o mesajını 😌
Zlm_dmrhn ayalltsc inşallah yarın buradan haber ederim.bende aslında ikilimde kalma sebebim buydu sadece tuğçe hanım değil herkes bu yorumu yapmış.marka yanlış çıkıyor diye ve istenilen beklenen bir bebek.hatta doktoruma attıgm mesaj dahi duruyor artık tüp bebek istiyorum diye.size yarın haber vereceğim inşallah 🙏
Zlm_dmrhn ayalltsc evet hamileymişim 2200 çıktı degerim çok teşekkür ederim.rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.kimsenin kucağını boş koymasın herkese evladını sağlık sıhattle büyütmeyi nasip etsin 🥹🥹🥹
ayalltsc Zlm_dmrhn anlıyorum canım seni bende bi çok kez artımed de silik çizgi gördüm buralardada çok gördüm duydum ama dediğim gibi benimkide dahil çok silik veya gölge gibiydi onlar senin çizgiler bariz belli o yüzden net konuştum 😌 hadi hayırlısı güzel haberlerle gel 🙏🏼
Ncyncy Kaç bin tane insaninkinide doğru çıkarıyor ,orası da ayrı. gayet hamilesiniz hayırlı olsun,sağlıkla dogsun inşallah :)
Zlm_dmrhn Ncyncy inşallah rabbim biliyor ya çok istediğim bir gebelik.Kan verdim 2 3 saate çıkar dediler🙏🙏
Semamtr Zlm_dmrhn hem gecikmen olmuş hem 2 testte pozitif çıkmış hayırlı olsun bence kesinlikle hamilesin🤲🏻😊