Meltemyk Kızlar kafayı yicem galiba regl 8 gün gecikti gecikmemin ilk günü testim negatif çıktı ama hala adet olmadım böyle olup hamile olan var mı ?
Zlm_dmrhn Meltemyk yaa benim de 7 gün gecikti bugün artık test yaptım ikiside pozitif.idrara batırdığım an çıktı ikiside.emin olamama sebebim testin ikisi de artımed idi.
Zlm_dmrhn src=“https://i.hizliresim.com/jb5j8dr.jpeg” alt=“Resim Yükle”></a> hani ikiside yanlış çıkamaz diye düşünüyorum bilmiyorum.beklemeden ikiside direk bu renkler ile çıktı.
Meltemyk Zlm_dmrhn ayyy seninki baya koyu renkte ama İnslalah vardır seninde elimde testim yok malesef o yüzden yapamıyorum yarını beklemek zorundayım
Zlm_dmrhn Meltemyk yaa bende şimdi akşam üstü nöbetçi eczaden aldım.artık baktım bu adetin geleceği yok bir denemek istedim ona göre doktora giderimnye düşündüm.şimdi ikisi de böyle çıktı.ama test güvenilir değil diye baya yorum okudum.
Meltemyk Zlm_dmrhn ben artımed normal kaset testini yaptım bende pozitif çıktı ama sonra regl oldum herkez artımedi mimledi ama bilmiyorum canım sende bi kan ver bence en azından için rahat etsin
Zlm_dmrhn Meltemyk evet yarını dört gözle bekliyorum çünkü bende pıhtılaşma var hemen göbekten iğneye başlıyorum.
Zlm_dmrhn Meltemyk acaba bu testinde de varmıdır 🤷♀️ eşime de söyleyip heveslensin istemiyorum sonra benden daha çok üzülüyor
TugceOrak Meltemyk evet artımed çok sıkıntılı, benim olan hamileliğimi yok çıkardı ve burda belki on binlerce kez yanlış sonuç verdiğine denk geldim. O yüzden en garantisi kan vermek
Meltemyk Zlm_dmrhn insallah güzel haberler alırsın alırız aksatma bence yarın hemen git haber de ver banada :)
Zlm_dmrhn Meltemyk inşallah rabbim bu mübarek günlerde evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin yüzünü güldürsün inşallah.Allahım kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın beni de 🤲🏻
Meltemyk Zlm_dmrhn bence kesin olmadan bşey söyleme sen çoğu kişi yalancı pozitif verdiğini söylüyor ama senin ki de çok koyu 😂 o yüzden bilemedim
Meltemyk Zlm_dmrhn hayır normalde hiç yasamaıyorum çok nadir bi gün önce yada bi gün sonra ama ilk defa bu kadar gecikmem oldu