Mihrimahbukre H_M_ bugün bana neler dediler yok ikiz biri düşmüş kürtaj o bu direk kaçtım özele gittim elhamdülillah bir bebeğim kalp atışını duydun düşün riski de yok
H_M_ Mihrimahbukre çok şükür canım gözün aydın ben diğer bebeğimde de inanmadım özele gitmistim oda aynı şeyi deyince kürtaj olmuştum buda öyle olaxak diye korkuyorum inşallah olmaz öyle birşey ya
Ars2223 Esraa12_ 6. haftada kalp atışı vardı benim doktorum 11. Haftada dinletti erken dinlettilmeyi önermiyorum falan demişti Bebeğe zarar veriyor tarzı bir şey söylemişti
Mihrimahbukre H_M_ ya bilmiyorum ama bu kadın doğum doktorlarinin bu gibi durumlari annelere daha nazik söyleme egitimi almalari lazım bugün ben belki de stresten kaybedecektim rabbim korusun herkesi
DENIZ_55 Esraa12_ herkeste farklı duyulmasa endise etme mesela ben 4+4 karindan bakıldı kese gozuktu 6+4 hem bebek hem kalp atışı duyuldu yani her bebek bir değil unutma duyulmasa bile endise etme sakın cnm
annesininincitanesi Esraa12_ Ben 6+2’de net duydum, 5.haftamda da kontrolüm vardı çok uzaktan da olsa duyduk doktorumuz sağ olsun dinletti. herkeste farklı olabilir endişelenmeyin arkadaşım 7.haftanın sonunda duyabilmişti 💝
Esraa12_ Doğru diyorsunuz kızlar Rabbim hayırla huzurla sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayi nasib etsin