Selinimsi Dilekulgtt yaptırmadı ama gecen hafta özel Tuzla tıp hastanesine fiyatını sordum 360 TL dediler bilginize
Esrateke Dilekulgtt ben Pendik hospital da yaptırdım 275 tl. Eğer ordaki her hangi bi doktora sonucu gösteceksen 85 tl muayene ücreti alıyorlar.
Nursel84 Dilekulgtt cıhan polikinliği var ama radyolojı doktoru bakıyor 250 tl baska ucret ödemıyosun
Selinimsi Dilekulgtt tabi öncelikle muayene 65 TL doktor yönlendiriyor ikili testini yaptrmıştım muayene ve test ücretini ayrı ayrı verdim
deletedmom832 Esrateke Pendik civarında en uygun hastane şuan Pendik hospital 🙄 kontrollerinizi de hospital da mı yaptırıyorsunuz memnunmusunuz?
Esrateke deletedmom832 sadece detaylı ultrason iÇin gittim. Yüzyıl hastanesine gidiyorum ve cok memnunum doktorumdan. 95 tl muayene ücreti.
deletedmom832 Esrateke yüzyılda çok kalabalık oluyor sanki devlet hastanesi gibi o yüzden gitmek istemiyorum para verip özele gidiyorsun yarım saat kapıda sıra bekliyorsun 🤦🏻♀️ama doktor olarak kaliteli doktorları var memnun çoğunluk
Esrateke deletedmom832 evet öyle bi sıkıntısı var bundan bende hoşnut değilim ancak doktordan vazgeçemiyoruz işte 🤦🏽♀️
deletedmom832 Esrateke annemin doktoru orda lale hanım ne zaman muayene için gitsek devlet hastanesinden daha kalabalık hersey icin bi sıra bu kadar derdi çekip bide üstüne para veremem iyi sabrediyorsun 😊 sağlıkla al kucağına ♥️