Minikprensinannesiiiii Kızlar 24 yaşındayım iki çocuğum var belli bir süre düşünmüyorum sorum şu spiral taktırmak istiyorum prezervatif den felan daha güvenli geliyor ama korkuyorum da canım acırsa felan diye taktıranlar çok acısı oldu mu nasıl geçti
Asli54 Minikprensinannesiiiii ben taktırdım acısı öyle dayanılmıcak gibi değil şey gibi düşünün normal doğumda ebe veya doktor acıklıga bakarya öyle bir acı dayanılmıcak birşey yok Ama bende tutmadı kaydı ona dikkat edin derin ben sadece
deletedmom43191 Minikprensinannesiiiii bende taktircam 40 im çıkınca taktiran akrabalarım var uzun süredir gebe kalmiyorlar ben spiral taktirinca ayriyeten prezervatif ve geri çekilme de yapıcam
Parinas Minikprensinannesiiiii anlık bi adet sancısı giriyor sadece. Sonrasında da yarım saat falan bi sızı oluyor sonra hiç his olmuyor. Çıkartırken zaten ondan da az ağrısı yok gibi. Ama kendinizi kasmamanız lazım. Bi arkadaşım da kendini kasmış korkmuş normal doğum tecrübesi de yoktu aşırı gerilmiş öldüm öldüm dirildim demişti. Ama bence asla öyle bi ağrısı yok. Çatı kontrolü gibi bence kendini gevşek bırakırsan kolay, sıkarsan zor
Minikprensinannesiiiii Asli54 kaydığını nasıl anladın acaba bide adetli değilken gidilirse kayma ihtimali varmış
Asilzedemom Asli54 spiral kilo aldırıyor mu peki ben bağlatma düşünüyorum ama yaştan yapmıyor malesef spiral taktırmak istiyorum çünkü korunma iğnesi olduğum halde hamile kaldım
Asli54 Minikprensinannesiiiii regliydim 10 gun sonra cagırdı doktor gittim zaten hala devam etti az da olsa kanama baktı kaymış dedi
Gamzeli_03 deletedmom43191 combo olmuş senin deri altı implant birde hap bu kadar koruma içinde bir da hamile kalıyor mussun 😂😂
Asli54 Minikprensinannesiiiii benim yeğenim ebe o en iyi şuan deri altı olan impilant dedi türkiyede yeni ama yurt dısında cok fazla dedi ama bn cesaret edemiyorum
Elif4222 Asli54 benim kardeşim 2 yıl önce taktırdı yüzde 90 koruma garantisi var demiş doktor bir yılı kaldı çünkü 3 yada 5 yıllık oluyormuş onlarda rahat yani
deletedmom43191 Gamzeli_03 😪😪😪 rabbim verdi derim yine dogururum ama nasıl doğum.yaparim orayı ALLAH bilir 😔😔 ay deme ya valla daha hamilelik doğum istemiyorum
Asli54 Asilzedemom taktırmadım bn cıkardı o yüzden bilmiyorum acıkcası ama bağlatmak dinen iyi değil diye biliyorum
Asli54 Elif4222 evet doğru öyleymiş cok rahatmış ama korkuyorum ben diyor hala uyuşturuyorlar o bölgeyi hissetmiyorsun diye ama ondan korkuyorum işte