Rusapolat Kızlar ben eşime bebeğimizi söyledim 🥹🫶🏻 Kurana el bastırdım kimseye söylemesin diye 😂😂 sağlıkla gelsin bu defa miniğim 🧡
zynpknt Rusapolat hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah da ilerleyen dönemlerde illaki söylicek ve yeminini bozmuş olcak keşke öyle yapmasaydınız en basitinden randevu için izin alırken mecburen patronuna söylicek vs vs
Zeyyas Rusapolat aman dediğimi yanlış anlama ilkinde aynısını ettm eşime gtti annesigile yumurtladı anında kanamam başladı. Bzm burda yemin dokunmuş derler masumun olduğu yerde yemin ettirme denir. Yine sadece başımdan geceni söyledm inşallah eşiniz söylemez 🤲🏻
Rusapolat Zeyyas kendi silahıyla onu vurmamı istemiyorsa söylemez eminim. Şizofrenik bir insanım biliyor beni artık 😂
Rusapolat zynpknt ben söyleyene kadar kimseye söyleyemez. Benden direktif almak zorunda 😂 Mesleğinde hastane randevuları için bile doğru düzgün izni yok garibimin ya. Polis kendisi önceki gebeliğimde de gelemiyordu 🥲
Tusu54 Kızlar kendinizi böyle koşullandırmayın lütfen rabbim yiyecek ekmeği olanı hiç bizim sözümüze bakıp alır mı bizden herşey güzel olacak diye bakın lütfen 🙏🏻 💗